Így alakítsd át a farmerdzsekid tavaszra! 10 hihetetlen átalakítás

Így alakítsd át a farmerdzsekid tavaszra! 10 hihetetlen átalakítás

Címlap / Stílus / Divat / Így alakítsd át a farmerdzsekid tavaszra! 10 hihetetlen átalakítás

Rojtokkal

Van egy már nem használt farmerszoknyád, vagy elszakadt, menthetetlen inged? Vágj ki belőle két négyzetet, nyirbáld be egyenlő távolságra, majd varrd fel a dzsekidre! A rojtok idén is nagyot fognak menni, ráadásul koncerten ugrálás közben is elképesztően jól mutatnak!

 

Hímzett virágokkal

Ha az egyszerűbb megoldást választanád, kapni rávasalható mintákat, de egy igazán egyedi darabért hímezz saját magad virágokat a dzsekidre! A virágminta most egyébként is nagy kedvenc lesz, ráadásul egy ilyen kézműves darab elkészítése még pont jó program is lehet az otthon töltött estékre.

 

Egy kis huncutsággal

A zsebek fölé varrt minták olyanok, mintha magadnál hordanál egy csokor virágot, de persze a zsebekből kikandikáló cicát vagy bármi mást is hímezhetsz ide.

Engedd el a fantáziádat, és nyugodtan mutasd meg a humorosabb oldaladat is!

 

Gyöngyökkel

Hobbiboltokban szinte fillérekért kapsz egy marék különböző méretű gyöngyöt, amit aztán már csak ízlésesen kell elrendezni a kabátodon – a felvarrásuk gyerekjáték, akkor is simán meg tudod csinálni, ha semmiféle tapasztalatod nincsen.

 

Egy nagyitól örökölt darabbal

Ha van otthon egy már nem használt kendőd vagy akár egy nagyitól örökölt terítőd, használd fel bátran! Az etno minták most egyébként is divatosak, és így két már nem használt vagy unalmas textilből lehet egy teljesen egyedi, nagyon menő és szívesen hordott darabod.

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást