Farmer alakra szabva? Így válaszd ki a számodra legelőnyösebbet!

Farmer alakra szabva? Így válaszd ki a számodra legelőnyösebbet!

Címlap / Stílus / Divat / Farmer alakra szabva? Így válaszd ki a számodra legelőnyösebbet!

A farmernadrágok tekintetében szinte végtelenek a variációs lehetőségek a szabást, koptatást és színt illetően, ugyanakkor épp a széles kínálat miatt nem mindig egyszerű kiválasztani azt a fazont, ami viselőjének a legjobban áll. Összeállításunkban ehhez adunk tippeket, kattints!

Ha vastag a lábad

Ha úgy érzed, hogy az átlagosnál vaskosabb lábakkal áldott meg a teremtő, és nem szeretnéd kifejezetten hangsúlyozni ezt az adottságot, válassz bő szárú, akár trapéz fazonú farmert.

Ez a típus kezd újra divatba jönni és ha hinni lehet a divat-előrejelzéseknek, hamarosan jön egy újabb hullám, amikor a csőfazont ismét felváltja a bővülő szárú.

A lengébb fazon azért áll jól neked, mert nem tapad rá a lábaidra, így azok formája és vastagsága nem rajzolódik ki olyan markánsan, mint egy szűkszárú darabban.

 

Ha alma alkatod van

Ha a felsőtested szélesebb, és az első plusz kilók is mindig deréktól fölfelé rakódnak rád – vagyis alma alkatú vagy -, érdemes olyan farmert választanod, melynek kifejezetten magas a dereka.

Egy ilyen fazon szépen összefogja a hasi párnákat, nyújtja az alakot.

Ha a széles felsőtesthez lapos fenék is párosul, válassz olyan farmert, melyen kisméretű, rávarrt zsebek vannak, de a koptatás is optikailag kerekíti a feneket, míg a sötét színek tovább slankítják.

 

Ha körte alkatod van

A tipikusan fenék- és combtájékon erősebb körtealkatú nőknek remek választás lehet az egyenes szabású, vagy enyhén bővülő szárú sötét farmer, mely ellensúlyozhatja a gömbölyded formákat.

Ha esetedben a széles csípő lapos hassal és karcsú derékkal párosul, bátran válassz alacsony derekú, csípő fazonú nadrágot, de a magasderekú fazon is előnyös.

A túlzott koptatást viszont inkább kerüld, hiszen a nadrágszárak és a fenékrész közepére eső halványabb rész erősebbnek mutatja viselőjét ezeken a testtájakon, amire nálad nincs szükség.

 

Ha téglalap alkatod van

Ha te az igazán fiús, keskeny csípőjű, kevésbé ívelt alkatú, magas nők közé tartozol, igazán szerencsésnek mondhatod magad, hiszen többféle szabású nadrág is jól áll.

Ám a legelőnyösebb kétségtelenül a boyfriend-típusú farmer a számodra, mely lazaságával és bőségével szélesíti a csípőt, kerekebbnek láttatja az alakot.

A hatás fokozódik, ha a nadrágon rávarrt zsebek, foltok is vannak.

Ezt a fazont is ugyanúgy lehet párosítani elegánsabb cipővel és kiegészítőkkel, a tűsarkú éppúgy passzol hozzá, mint a sportcipő, egy sima pólót, vagy akár és egy csinos inget is viselhetsz hozzá, a boyfriend-farmer praktikus, megbecsült darabja lehet ruhatáradnak.

Ha homokóra alkatod van

Gratulálunk, a genetikai lottón megütötted a főnyereményt, ugyanis a mai nőideálnak leginkább megfelelő formákkal rendelkezel, és szinte bármit felvehetsz, remekül áll majd.

Ha szeretnéd minél inkább kihangsúlyozni formás alakodat, a skinny fazonú, sztreccs farmereket ajánljuk, akár alacsony, akár magas derékkal, de bátran vehetsz fel egyenes szárú vagy alul bővülő fazont is.

 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!