Egy fantáziadús személyiségteszt: Te mit látsz a sivatagban?

Egy fantáziadús személyiségteszt: Te mit látsz a sivatagban?

Címlap / Életmód / Lélek / Egy fantáziadús személyiségteszt: Te mit látsz a sivatagban? / 2. oldal

A ló a partneredet szimbolizálja

 • Egy erős, barna színű lovat láttál? Akkor valószínűleg egy megbízható, családszerető partnert szeretnél, akire mindig számíthatsz. Ehelyett te egy gyönyörű, fényes pegazust vagy unikornist láttál magad előtt? Előfordulhat, hogy nagy hangsúlyt helyezel a külső megjelenésre. Ha viszont egyéb, képzeletbeli lényre gondoltál, nagy az esélye annak, hogy olyan személyről álmodozol, aki nem lehet a tiéd (például egy híresség).
   
 • Hozzádörgölte a nyakát a kockához, vagy esetleg rágcsálta a sarkát? Akkor te és a párod nagyon közel álltok egymáshoz.
  Ha viszont távol helyezkedik el, vagy elhalad tőle, lehet, hogy bizonytalan vagy a párodban, vagy úgy érzed, nem teljesen őszinte veled.

A virágok a gyermekeidet jelentik

 • A virágok száma azt jelképezi, hogy mennyi gyermeket szeretnél a jövőben, színük és vitalitásuk pedig az ő egészségüket és jólétüket szimbolizálja.
   
 • Az elhelyezkedésük (akárcsak a ló esetében) a kapcsolatotok erősségét mutatja meg.

A vihar a félelmeid metaforája

 • A vihar a távolban látszik csak? Akkor valószínűleg nem kell nagy gondokkal megküzdened mostanság, és ezt kizárólag saját magadnak köszönheted. Ha a vihar közel van a kockához, de nincs rá hatással (pont kikerüli például), akkor képes vagy szembenézni a nehézségekkel, és leküzdeni azokat.
   
 • A vihar kellős közepén képzelted el magad? Az eső és a szél kihat rád és a környezetedre is? Akkor a problémáid kezdenek elhatalmasodni rajtad, de ne felejtsd el, hogy képes vagy legyőzni őket.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

  Írj egy hozzászólást