7 fantasztikus testű szupermodell, aki nem vékony

7 fantasztikus testű szupermodell, aki nem vékony

Címlap / Stílus / Divat / 7 fantasztikus testű szupermodell, aki nem vékony

Senki sem mondta, hogy csak zörgő csontú manökenek uralhatják a divatvilágot és a kifutókat. Összegyűjtöttünk nyolc olyan csajt, akik büszkén vállalják a természetes idomaikat. Minden porcikájukkal azt sugallják: „Le az önsanyargatással!”

Kate Dillon

A 39 éves amerikai modell kiérdemelte a humanitárius aktivista jelzőt is a celeb-enciklopédiában.
A világ egyik első „plus size”, azaz „méreten felüli”, bár jobban mondva inkább normális méretű modelljeként segít felhívni a figyelmet korunk sovány testideáljának veszélyeire, illetve alapítványt hozott létre az étkezési zavarban szenvedők kezelésére.

Crystal Renn

A 26 éves lánynak modellkarrierje kezdetén azt mondták, hogy testsúlya harmadától meg kell szabadulnia a siker érdekében.
Megtette, s anorexiával fizetett érte. Később újragondolta az életét, és táplálkozás, valamint rendszeres edzés útján fölszedett 32 kilót – így lett 40/42-es méret. Súlya ingadozást mutat ugyan, de állítja: nem kér többé a soványságból.

Lizzie Miller

A szakmában úttörő módon már 13 éves kora óta plus size modell. A sors fintora, hogy ezt a lehetőséget is drámai, több mint 25 kilós fogyás után kapta meg.
Fiatal teste hamar alkalmazkodott a döbbenetes változáshoz, így azon kevesek egyike lett, akik maradéktalanul feszes bőrrel mutathatják meg idomaikat.

Kép forrása: Glamour Magazin – Fotó Patrick Shaw

Amy Lemons

A huszonéves lány koplalással és edzéssel töltötte tinédzser éveit, miután egyetlen vágya volt, hogy sikeres modell legyen.

Végül elege lett az önsanyargatásból, és úgy döntött, inkább ünnepelni fogja természetes vonalait.
„A testem lázadt, állandóan fájt valamim. Rosszul éreztem magam a bőrömben” – vallott Amy egy interjúban a koplalós időkről.

Anansa Sims

Az egyik első amerikai színes bőrű modell, Beverly Johnson lánya 18 kilót fogyott, hogy szokványos modell lehessen.
Aztán inkább tanulásra adta a fejét, és az MBA szak elvégzése során hanyagolta a diétát. Az eredmény? Sugárzó önbizalom, meg elképesztően nőies formák!

Jennie Runk

„Soha nem diétáztam azért, hogy megkapjak egy munkát!” – vallja büszkén a plus size világ egyik leghamvasabb üdvöskéje, aki szerint egy jó divattervező hangsúlyozza a csajos vonalakat, nem pedig kisfiússá degradálja azokat.

Ashley Graham

A Vogue címlapját is meghódító huszonéves így gondolkodik: „Sosem feltételezem, hogy az emberek a kilóim miatt néznek. Azért teszik, mert csinos vagyok, és jól érzem magam a bőrömben. Miért is vélekednék másként?”.
Reméljük, összeállításunkat böngészve rájöttél: a gömbölyű is lehet szép! Éppen ezért eljött az ideje, hogy ne egy elérhetetlen ideál megvalósítására akarj törekedni, ha a testedről van szó.

Kép forrása: Adition Elle

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást