Ezzel a típusú emberrel éled át a legrosszabb kapcsolatot

Ezzel a típusú emberrel éled át a legrosszabb kapcsolatot

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ezzel a típusú emberrel éled át a legrosszabb kapcsolatot

Rengeteg dolog szerepet játszhat abban, hogy egy kapcsolat mennyire tesz boldoggá, vagy épp ellenkezőleg, tesz tönkre lelkileg. Már néhány apró szokás is döntő lehet a közös jövőtök terén, de természetesen az sem mindegy, milyen férfivel hoz össze a sors. Sok esetben nehéz megjósolni, mennyire lesz hosszúéletű a kapcsolatod valakivel, de egy biztos: az alábbi típustól óvakodj, mert vele biztos, hogy nem leszel boldog!

Vannak férfiak, akikről már távolról lerí, hogy igazi rosszfiúk, nőcsábászok, akik nem tudnak hosszú ideig egyetlen nő mellett megmaradni. Ha legalább egyszer mégis közel kerültél egy ilyen pasihoz, valószínűleg egy életre megtanultad, hogy ha nem vágysz csalódásokra, inkább nem kezdesz velük.

Azonban van még egy srác, akivel sosem lenne szabad összejönnöd, mert vele fogod megélni életed legrosszabb kapcsolatát. Ő pedig nem más, mint az a férfi, aki túlságosan éretlen ahhoz, hogy felnőtt módjára viselkedjen! Azt gondolnád, könnyű ezt a típust felismerni néhány beszélgetés után, de nem egészen ez a helyzet: van, hogy csak hetekkel a megismerkedés után jössz rá arra, hogy hiába múlt el 30 éves, ő még egyáltalán nem nőtt fel (hozzád).

Az éretlen férfiak ismérve

Ezzel a típusú emberrel éled át a legrosszabb kapcsolatotŐ az a srác, aki sosem fog felelősséget vállalni a tetteiért. Mindegy, milyen konfliktusról van szó, ő mindig az áldozat szerepét veszi magára, és megfordítja a helyzetet, hogy a végén téged hibáztathasson miatta. Megláttad, hogy az exbarátnőjének küldözget üzeneteket? Ő garantáltan kiakad rád, amiért bizalmatlan vagy vele, és a háta mögött belenéztél a telefonjába. Felháborító stílusban beszélt veled? Nos, nem kellett volna úgy viselkedned, ahogy, és akkor ez mind elkerülhető lett volna. Ilyen és ehhez hasonló szituációkat szinte sorra fogsz átélni mellette.

Mindezt azért, mert egyszerűen nem elég érett ahhoz, hogy felnőtt módjára kezelje a kapcsolatait. Sosem lesz hozzád őszinte, mindig csak azt fogja mondani, amit szerinte hallani akarsz, és bármilyen hazugságot bevállal, csak hogy megússza a konfliktusokat. Ha éppen nem válaszol az üzenetedre egy-két napig, simán bekamuzza, hogy tönkrement az aksi. Hogy új mobilt kellett vennie. Hogy családi gondjai voltak. Milliónyi kifogás, te pedig sosem fogod tudni, hányadán álltok, mert akár a fehér holló, annyira ritka lesz az, hogy őszintén beszéljen veled.

Hazudni fog az érzéseiről, és képes elhitetni veled, hogy te vagy számára a Nagy Ő. És sajnos, bármennyire is fájdalmas, de képes lesz megcsalni téged, majd ezek után még csak bocsánatot sem kér, mert egyszerűbb számára, hogy egy kifogással mentse a helyzetét. Mert nem képes felelősséget vállalni, és megérteni, hogy a tettei következményekkel járnak. Ha pedig úgy döntesz, hogy eleged volt, és szakítasz vele, mindenkinek elhinti, hogy kettőtök közül te voltál a rossz a kapcsolatban, és ok nélkül dobtad őt. Ezzel a típusú emberrel éled át a legrosszabb kapcsolatot Ezek után nem is kérdés, miért ő az, akivel a legrosszabb kapcsolatot átélheted. A férfivel, aki nem elég érett ahhoz, hogy felnőttként viselkedjen. Aki mindig olyannyira el van foglalva saját magával, hogy egy percre sem gondol bele abba, mit érezhetsz te. Akinek fogalma sincs, hogyan kell egy igazi nővel bánni; ezért nem is szabad rá pazarolnod az idődet, sem pedig a könnyeidet!

Képek forrása: depositphotos.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást