Életmód / Ezotéria / Párkapcsolat / Szerelem

Ha ezzel a 4 dologgal gyakran álmodsz, az a kapcsolatodról komoly dolgot árul el

Ha ezzel a 4 dologgal gyakran álmodsz, az a kapcsolatodról komoly dolgot árul el

Ha kutyákkal álmodsz

A kutyákkal kapcsolatos álmok rengeteg részletet felfednek egy párkapcsolatról.

Mindegy, hogy ez a saját kutyusod, vagy ismeretlenül tűnik fel az álomképekben, ez az állat a hűséget, társaságot, barátságot testesíti meg.

Ha beteg, sérült, vagy haldokló eb van az álmaidban, arra utal, hogy nincs rendben minden köztetek a pároddal. Fontos lenne egy kicsit jobban odafigyelnetek egymásra. Valószínű, hogy gyakrabban vitatkoztok, kevesebb minőségi időt töltötök együtt, és érzitek, hogy valami nincs rendben. 

A dühös, támadásra induló kutya azt jelzi, hogy ez a kapcsolat nem jó számodra. A barátaid sem kedvelik a pasidat, és bár vannak jelek, hogy nem passzoltok össze, egyelőre inkább elnyomod magadban? Az álmaid üzenik, hogy fontos változtatnod a saját érdekedben! 

Ha kedves, játékos, vidám kutya jelenik meg, fellélegezhetsz, mert arra utal, hogy minden rendben van köztetek, és a hűség, barátság jelen van a kapcsolatotokban.

Hajók és csónakok az álmaidban

Ezek a közlekedési eszközök, valamint a víz sokat elárul egy párkapcsolatról. Utóbbi többnyire az érzelmeinket reprezentálja, és tekintve, hogy a hajók ezen közlekednek, fontos megfigyelni, mi történik velük. 

A süllyedő hajó egy kapcsolat végére utal; ha gyakran álmodsz ezzel, az azt jelenti, hogy közeledik a szakítás ideje. Ez a gondolat már a te fejedben is megfogalmazódott, de egyelőre még nem értél el oda, hogy kimondd hangosan.

Hasonló a helyzet az elveszett, sodródó hajókkal is, amelyek azt jelképezik, hogy megrekedtél a mókuskerékben.

Valószínűleg elvesztetted az irányítást a kapcsolatodban, és egy ideje már csak sodródsz az árral, a saját döntéseidet és érzéseidet félrerakva. Túl sok konfliktus van jelen köztetek, de mégsem sikerül kikeverednek ebből a hullámvölgyből, pedig a lelkednek már szüksége lenne rá.

Ha macskákkal álmodsz sokat

A cicák sokszor a szexuális energiákat szimbolizálják az álmainkban, azon belül is leginkább a nők szexuális étvágyát.

Egy sérült, beteg macska arra utal, hogy nincs meg a kellő intimitás a kapcsolatotokban, nem vagytok már együtt annyit, amennyit kellene, és neked is lecsökkent a libidód.

A gond, hogy ez hosszú távon eltávolodáshoz vezethet, pláne, hogy nem beszéltek róla, és inkább elnyomjátok magatokban az érzelmeket. 

A dühös, támadó cica azt jelképezi, hogy a hálószobában nem mered kifejezni, hogy mire vágysz. Hogy megfelelj a párodnak, akkor is igent mondasz az együttlétekre, amikor épp nincs kedved. Úgy tűnik, egy ideje már a saját vágyaidat és érzéseidet elrejted magad elől, csakhogy emiatt teljesen elveszítheted önmagadat ebben a kapcsolatban.

Vezetés az álomvilágban

Amikor álmodban egy autóban ülsz, melletted a pároddal, figyeld meg, hogy kettőtök közül ki vezet, ugyanis ez a személy az irányító fél a kapcsolatotokban. Figyeld meg a viselkedését: nyugodt, vagy épp ellenkezőleg, nagyon kapkod?

Ez azt szimbolizálja, hogy hogyan kezeli a fellépő gondokat a szerelmetekben, és egyáltalán hajlandó-e venni az akadályokat.

Ha az autóban nem működik a fék, arra utal, hogy valamit muszáj befejeznetek a kapcsolatotokban, ami akár egy visszatérő viselkedési forma is lehet. Például ilyen az, ha az egyikőtök nem tudja maga mögött hagyni a múltbeli sérelmeket, vagy ha az egyik fél általában úgy hoz döntéseket, hogy nem kéri ki a másik véleményét. Többnyire olyan probléma ez, ami folyton visszatér, és ideje végre lezárni. 

Egy ellopott, elveszett autó azt is jelképezheti, hogy a kapcsolatotok nem halad semerre, elvesztettétek a motivációt, és muszáj lenne új célokat kitűznötök magatok elé, különben sivárrá válik az életetek.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást