Ezt kell tudnod, ha azonos csillagjegyű a szerelmed

Ezt kell tudnod, ha azonos csillagjegyű a szerelmed

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ezt kell tudnod, ha azonos csillagjegyű a szerelmed

Kos

Nem állítjuk, hogy nem vagytok kompatibilisek egymással, de valószínűleg akadnak problémáitok. Mindketten forrófejűek vagytok, igyekeztek a saját utatokat járni, nem szeretitek, ha mások mondják meg, mit tegyetek.

Gyakran hajlamosak vagytok másokat hibáztatni, amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt szeretnétek.

Emellett azonban szenvedélyes típusok vagytok, tehát kevés rá az esély, hogy a kapcsolatotok kihűljön. Vitáitokban igyekezzetek kompromisszumokat kötni és ne arra törekedjetek, hogy legyőzzétek a másikat.

Bika

A Bikák igen makacs természetűek. Ha nagyjából hasonlóan gondolkodtok, akkor nem lesz gondotok, ám ha máshogy látjátok a világ dolgait, akkor bizony vitáknak néztek elébe.

Nem könnyű feladat, de igyekezzetek ilyenkor nem megbántani a másikat és elfogadni annak véleményét is.

Mindketten szenvedélyesen kitartotok egy-egy elképzelés mellett, a problémát az okozza, ha egyikőtök konzervatív, a másik fél pedig liberális felfogású. Szerencsére azért a közös érdeklődés és a szenvedélyes szerelem együtt sokáig tarthat benneteket.

Ikrek

Az Ikrek sokszor kiszámíthatatlan természettel rendelkeznek, így ha a párod is Ikrek, számíthattok konfliktusokra.

Fontos, hogy legalább egyikőtök maradjon határozott és próbálja meg vezetgetni a másikat. Hangolódjatok egymásra, így nincs minden veszve: hosszan tartó kapcsolat is lehet a tiétek.

Ha érzelmeiteknek sikerült erős gyökeret vetni, bátran alapíthattok családot is. Az pedig mindenképp pozitívum, hogy két Ikrek találkozásakor garantált a közös téma és nagyobb társaságban is jól érezhetitek magatokat.

Rák

Jó hírünk van a Rákoknak: ha Te és párod is ilyen csillagjegyű vagy, valószínűleg működni fog a kapcsolatotok!

Mindketten gondolkodóak vagytok és imádtok a másikhoz hozzábújni. Számotokra egy tökéletes este úgy néz ki, hogy betakarózva ültök egymás mellett a kanapén és megnéztek közösen egy jó filmet.

A nehézséget az okozza, hogy el kell fogadnotok a másik hangulatváltozásait. Ha azonban már ezt is megszoktátok, akár arra is megértetek, hogy szülővé váljatok.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást