Gyerek horoszkóp – Ezt az érdekességet árulja el gyermekedről a csillagjegye

Gyerek horoszkóp – Ezt az érdekességet árulja el gyermekedről a csillagjegye

Címlap / Életmód / Ezotéria / Gyerek horoszkóp – Ezt az érdekességet árulja el gyermekedről a csillagjegye

Vízöntő

Ha a Vízöntő jegyében született gyermeked, akkor igazán különleges és bölcs személyiséggel rendelkezik. Bár jól ismered, gyakran még neked is meglepetéseket okoz tréfáival, kommentárjaival. Általában imádnivalóan viselkedik, mégis előfordul, hogy lefáraszt és kimerít. Ne érezz lelkiismeret-furdalást, ha néha azt érzed, jó lenne egy kis nyugalom.

Légy vele türelmes, mindig hallgasd végig, logikusan és némi humorral magyarázd el neki az élet nagy dolgait. Soha ne becsüld alá a mesék hatását, a Vízöntő gyermekek imádják, ha mesélsz nekik és sokat tanulnak a történetekből.

Halak

Amennyiben a Halak csillagjegyében látta meg a napvilágot a kicsid, akkor már biztosan rájöttél, mennyire kedves a személyisége, mennyire kreatív és milyen könnyen szerez barátokat magának. Igazán gazdag képzelőerővel és fantáziával vannak megáldva, érzékenyen reagálnak a legapróbb hangokra, képekre.

Hagyd, hadd hódoljon a szenvedélyeinek, lehet, hogy idővel kinövi majd, de ha szeretne valamit kipróbálni, engedd meg neki, ki tudja, lehet, hogy valóban tehetsége van hozzá. Arra azonban ügyelj, hogy ne nagyon adj a kezükbe okostelefonokat és egyéb modern kütyüket, mert ez kiölheti kreativitásukat.

Kos

A Kos gyermekek nem épp a nyugalmukról ismertek, így szüleiknek minden energiájukra szükségük van, hogy megőrizzék türelmüket gyermeknevelés közben.

Természetesen ez nem jelent rosszat, csupán azt, hogy az ekkor születettek erős akarattal, félelmetes gyorsasággal vannak megáldva, ember legyen a talpán, aki követni tudja őket.

Szeretnek a játszótéren időt tölteni és szívesen ismerkednek más kicsikkel. Ahogyan a felnőtt Kosok, úgy a kisebbek is igen akaratosak és lobbanékonyak, így neked is erőteljesebbnek kell mutatkoznod, ha meg akarod őt nevelni. Olyan ő, mint egy folyton mozgó pingpong-labda, nehéz őt mindig a felügyeleted alatt tartani.

Bika

A Bika gyermek egyszerűen imádnivaló, folyton bújik oda a szüleihez és ha nem is teszi, te bújsz hozzá, hiszen annyira cuki és szeretnivaló. Már gyermekként fontos számára a család, nagyon kötődik édesapjához és édesanyjához.

Szerencsére a Bika babák hamar feltalálják magukat, jól elvannak a játékaikkal és napközben is szívesen szundítanak. Bár alapvetően békések, ha dühbe gurulnak, előfordul, hogy rosszalkodnak és elkezdenek rugdosódni, verekedni a játszótársakkal. Ilyenkor légy vele kedves és magyarázd el neki, hogy nem szép dolog ezt tennie.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást