Életmód / Ezotéria

Ezért sóvárog minden férfi a párkapcsolatában: születése napjából kiderül

Ezért sóvárog minden férfi a párkapcsolatában: születése napjából kiderül

Hétfő

A hétfőn született férfiak számára a család igazi szent dolog, ezért jellemzően egy olyan kapcsolatban találják meg a boldogságot, ahol a hagyományos értékek dominálnak.

Lehet, hogy nem akarnak minden péntek és szombat este bulizni menni, és elsőre talán különösebben romantikusnak sem tűnnek, de a végletekig hűségesek, és a partnerüktől is ezt várják el.

Olyan nőt keresnek, akiben megbízhatnak, akivel közösek a céljaik, és aki szintén a családi békét tartja a legfontosabbnak.

Kedd

A keddi születésű férfiak igazi kalandorok, akik nem bírják sokáig izgalom nélkül. Olyan partnert keresnek, aki spontán, és nem aggódik folyton a holnap miatt, hanem azonnal igent mond minden mókára, még akkor is, ha másnap munkanap van, vagy a költségvetés éppen nem tenné lehetővé a tivornyázást.

Kevesen képesek tartani velük a tempót, és ezt ők is tudják, ezért ha találnak valakit, aki hasonlóan lendületes és akivel szabadnak érzik magukat, azt nem is akarják elengedni többé.

Szerda

A szerdán születettek bár szeretik játszani a macsót, valójában nagyon fontos számukra a törődés és a szeretet. Lehet, hogy soha nem mondanák ki, de egy kivasalt ing, vagy egy meleg vacsora egészen elérzékenyíti őket, hiszen odaadó és gondoskodó nőt keresnek, akit természetesen cserébe ők is kényeztethetnek. Azt sem bánják, ha a nő egy kicsit irányító, ha kézbe veszi például a pénzügyeket vagy a háztartás vezetését.

Csütörtök

A csütörtökön született férfiak számára az érzékiség és a szexualitás különösen fontos. Természetesen egy hosszú távú, komoly kapcsolatban nem ez az egyetlen, ami számít, de a legtöbb csütörtökön született férfinak a szexualitás egyfajta fokmérő – aki életben tudja tartani a szenvedélyt, azzal a hétköznapokban is meghitten és gondoskodón, gyengéden bánnak, ha azonban megszűnik az intimitás és az izgalom, a kapcsolatot könnyen terhesnek, kiégettnek érzik majd.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást