„Lennél immár igazságos, Isten!” – 4 híres író, akit elítélt a bíróság

„Lennél immár igazságos, Isten!” – 4 híres író, akit elítélt a bíróság

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / „Lennél immár igazságos, Isten!” – 4 híres író, akit elítélt a bíróság

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/4
Következő»

1 hozzászólás

 • geminiapa
  2022.02.26., 11:04

  Ismeretlenul szolitom meg ont Zabolai Margit. eloszor is elnezest kerek az ekezetes karakterek hianya miatt de sajnos nem allitgathatom folyamatosan angol es magyar billentyuzet kiosztas kozott. Nos amiert en irtam elsokent onnek ,mert elolvastam a cikket.
  Mindig is szerettem az irodalmat de soha nem estem tole hasra.Viszont ,hogy ervelni tudjak csak annyit mondanek,hogy a csaladomban is van egy ilyen meg nem ertett kolto “palanta”
  annyit fuznek hozza,hogy az ilyen emberekkel nagyon nehez .Nos csak annyit mondanek,hogy en segitettem kiadni a verseit ,eloszor a gimnaziumban aztan a magyar tanarnoje segitseget kertem ,majd megjelentek a versei a helyi irodalmi folyoiratban ,mert az az igazsag,hogy jok voltak.De mindez nem volt eleg .Azt mondta o most szeretne hires lenni.Nem volt turelme . Tort zuzott mikozben csak egy tehetseggel megaldott gyermek.
  Nos visszaterve az on altal irt cikkre Petofi,Ady,Jozsef Attila, mind meg nem ertett koltok voltak ,de bohem eletet eltek,ez az ok dontesuk volt ugy hogy nem tudom oket sajnalni.
  Nos post scriptum ,ha en is ilyen bohem eletet eltem volna akkor talan soha nem fedezem fel milyen jo kolto palanta az en unokaocsem.

  Válasz

Írj egy hozzászólást