Párkapcsolat / Szerelem

Ezekért a tulajdonságokért bolondulnak az igazi férfiak

Ezekért a tulajdonságokért bolondulnak az igazi férfiak

A felnőtt, érett férfiak számára már egészen más értékek fontosak, mint fiatalabb társaiknak, akik jellemzően kizárólag a külsőségekben keresik a válaszokat. Már lenyugodtak és inkább társra vágynak maguk mellé, nem egy kirakatbábura. Eláruljuk, miből jöhetsz rá, hogy egy igazi, felelősségteljes férfivel van dolgod!

Letisztult külső

Természetes, hogy a pasik odáig vannak a szexi, dekoratív női külsőért, mi pedig imádunk tetszeni nekik, de ha egy igazi férfival van dolgod, akkor neki már nem ez áll a prioritási listája élén. Nem kell napokig készülnöd egy randira, hogy tökéletes, makulátlan külsőt varázsolj magadnak, mert itt már nem az lesz a döntő, hogy elegendő púder van-e az arcodon, hanem az, hogy milyen személyiség vagy.

Hagyd a full make-up-ot, a 15 cm-es magassarkút és a ruhát, ami olyan szűk, hogy mozdulni sem tudsz benne. Helyette válassz olyan szettet, ami kényelmes és amiben magabiztosan tudsz majd mozogni. Ezt az oldaladat szeretnék látni!

Titokzatosság

Hidd el teljesen odáig lesz érted a kiszemelt férfi, ha látja benned a titokzatosságot, a megfejthetetlenséget, akit szépen lassan kell majd kibontania. Ne fedd fel magad az első randi alkalmával, se külsőleg, se belsőleg, hagyd meg ezt az izgalmat a későbbiekre. Egy csinos szoknya egy jól kiválasztott felsővel igazi telitalálat lehet, ami szépen kiemeli az alakodat, viszont kellően diszkrét ahhoz, hogy felcsigázza a férfi fantáziáját.

Bár pont olyan divatkorszakban élünk, ami azt hirdeti, hogy a kevesebb több, és szinte alig kell egy-két ruhadarabbal fedni a testünket, de ez az elv nem célravezető, ha a jackpot-ot szeretnéd kifogni pasik terén. Légy titokzatos és nehezen elérhető, meglátod minden férfi téged akar majd!

Életkedv

Nincs is annál szebb látvány a férfiak számára, mikor egy nő igazán boldog és ez szinte sugárzik róla. Hiába tökéletes a külsőd, ha belülről nem ezt közvetíted a külvilág felé. Sok keleti tanító vallja, hogy addig nem adhatunk másnak boldogságot, ameddig magunknak meg nem adjuk. Ha belegondolsz ez tökéletesen igaz, hiszen egy sérült lélek csak sérült dolgot tud másnak adni, viszont egy boldog, életörömmel teli ember a jókedvével eláraszt másokat is.

Volt már olyan napod, amikor minden különösebb ok nélkül felhőtlen boldogságot éreztél? Amikor nem tudtad volna megmondani, hogy miért érzel így, egyszerűen csak így történt. Az év minden napján érezheted ezt, egyszerűen csak el kell döntened, hogy boldog leszel. Ne keress különösebb okokat, vagy alkalmakat rá, hiszen az is elég indok, hogy létezünk!

Törődés

Az igazi férfiak szemében nem vonzó tulajdonság az önzőség, inkább azt értékelik, ha egy nő gondoskodó és odaadó a szerelmével. Biztos ismered a mondást, hogy minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki terelgeti őt az úton, persze úgy, hogy a férfi ebből semmit ne vegyen észre. Mi nők praktikák tárházával rendelkezünk és könnyen elérhetünk bármit a férfiaknál, ráadásul ha e mellé még társul egy gondoskodó természet, akkor biztos, hogy a tenyerén hordoz majd a pasi.

Valójában egy igazi férfi a társát keresi, akire számíthat, akivel együtt élhetik meg a jó és rossz dolgokat egyaránt, szóval maximálisan értékelni fogja azt, ha ott vagy mellette és igazán törődsz a lelkével is.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást