Ezek a színes szakállas férfiak szexisebbek, mint hinnéd – Ismerd meg a Merman trendet

Ezek a színes szakállas férfiak szexisebbek, mint hinnéd – Ismerd meg a Merman trendet

Címlap / Stílus / Divat / Ezek a színes szakállas férfiak szexisebbek, mint hinnéd – Ismerd meg a Merman trendet

A szivárványszínű hajak trendjéről már szót ejtettünk korábban, de nem csak a lányok festik ám kékre meg rózsaszínre a hajukat – a merman trend egy angol szójátékon alapul, a man ugyebár férfit jelent, a mermaid pedig sellőt. A merman pedig olyan színes szakállú férfi, aki legalább annyira szexi, mint Ariel szigorú apukája volt a Disney klasszikusában.

Megosztó divat

Lehet szeretni vagy nem szeretni, de tény, hogy az extrém színűre festett szakáll divat lett, és már nem csak alter vagy punk fiatalok viselik.

Én idén először egy fesztiválon találkoztam ezzel a trenddel, és őszintén szólva akkor még nem tetszett.

Aztán egyre több helyen jött velem szembe a színes szakáll, és meg kell vallanom, ezzel a lila arcszőrzettel például már a világon semmi problémám nem lenne, sőt.

Hogy lehet, hogy a lila hajhoz ilyen jól passzol a csokornyakkendő?

Egy szín nem elég

Persze, olyanok is vannak, akik egyetlen színnél nem állnak meg, és a szivárványszínűre festett hajhoz színben passzoló szakállat viselnek az arcukon.

A közösségi oldalak tele vannak tarkára festett arcszőrrel pózoló pasik képeivel, és némelyikük igazi csemege a szemnek, ez a huncut félmosoly a színes szakáll mögött minket például teljesen levett a lábunkról.

Rutinos hajfestőként pedig valóban minden tiszteletem, ezt a színkavalkádot karban tartani amellett a tempó mellett, ahogy egy szakáll nő, tényleg nem kis munka lehet.

Tengerkék

Az év slágerszínének mindenképpen ez a kékeszöld árnyalat tűnik, legalábbis már a sellőhajú lányoknál is népszerű volt, és sok férfit is találtunk, aki ezzel a színnel hódít.

Az ágyon elnyújtózó fiatalember például a kackiás bajuszához választotta ezt a színt, és szerintünk kifejezetten jól áll neki.

A babaarcot kicsit macsósabbá teszi a szakállal, a macsóságot viszont kicsit lágyítja a színekkel – tiszta őrület, mi bele is zavarodtunk!

Amikor csak a szakáll

Van, aki a haj festésével nem is bajlódik, csak a szakállát színezi, és utána ártatlanul néz a kamerába, lájkokat és megosztásokat remélve.

Ha egy pillanatra le tudod venni a szemed a lila szakállal keretezett ajkakról, hogy ezeket a sorokat még elolvasd, akkor szólunk, hogy a szakáll festéséhez érdemes speciális festéket használni, amit fodrászkellékes boltokban lehet beszerezni.

Mivel különösen érzékeny területről van szó, válassz körültekintően, ha a pasidat a színes szakállról próbálod meggyőzni.

Amikor csak a haj

Akinek lennének még kétségei, azokat ez a kék tincsekkel tarkított fiatalember bizonyosan meggyőz.

Tarka haj nélkül abszolút lumberszexuális, tarka hajjal pedig egyelőre nem tudjuk, mi lesz a neve, de hogy szexi, az biztos.

Szépen gondozott szakáll, öltöny, sűrű, színes haj.

Mi megvettük!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást