Ezek lesznek a legjobb Halloween bulik Budapesten

Ezek lesznek a legjobb Halloween bulik Budapesten

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Ezek lesznek a legjobb Halloween bulik Budapesten

Hamarosan itt a halottak napja előestéje, azaz Halloween ünnepe, amit már hazánkban is egyre többen megtartanak. Természetesen nem a Csokit, vagy csalunk! édesség-túrára gondolunk, hanem sokkal inkább a tematikus party-kra, ahol rémisztő zombik, boszorkányok és halott menyasszonyok táncolnak egy fedél alatt. Összegyűjtöttünk néhány izgalmasnak ígérkező Halloween bulit a fővárosból, hátha nektek is kedvetek támad a jelmezes bulizáshoz!

Hollywood Horror Halloween – Fogas Ház, október 29.

Az egyik legjobb Halloween party-nak ígérkezik a Fogas Ház bulija: a szervezők az idén úgy döntöttek, hogy leszámolnak a zombis-vámpíros vonallal, és helyette felidézik a hollywood-i klasszikusok világát.

Ezen a bulin nyugodtan öltözhetsz Audrey Hepburn-nek, Marilyn Monroe-nak vagy akár Elizabeth Taylor-nak, és ha nincs ötleted, hogy ki legyél, a party saját sminkesei és fodrászai átváltoztatnak bárkivé.

Este 9-től hajnalig tart majd ez a Halloween, ahol a zenéről Szabó Simon, Superman, Infragandhi, valamint Cyborg Templar gondoskodnak majd. A belépés díjtalan.

 

Nagyon Para Halloween – Instant, október 30.

Az Instantosok idén úgy döntöttek, hogy egy nagyon para halloween-i bulit fognak összehozni.

Lesz ijesztő Halloween kvíz, melyhez minden zegzugot végig kell majd járnod, kijutós játék, és természetesen jelmezverseny is, amelyen nagyon értékes nyereményeket sorsolnak majd ki.

A buli este 9-kor kezdődőik, és a jelmezes résztvevőknek a belépés ingyenes!

Tesco Disco Halloween – A38, október 31.

Az ország egyik legmenőbb partysorozata, a Tesco Disco idén Halloween-kor az A38-on fog ünnepelni: a hajnalig tartó bulin a 80-as évek slágereitől az indie dallamokon keresztül egészen a legjobb modern dalokig minden fog szólni, és a szervezők garantálják a táncot egészen reggelig.

A 23.30-kor kezdődő bulira nem kötelező a jelmezhúzás, de miért is hagynád ki a beöltözést, ha már egyszer olyan kevés lehetőség van rá évközben?

25th Halloween Party by High Life Club & Disco – Akvárium Klub, október 31.

A High Life 1991-ben rendezte meg itthon a legelső Halloween party-t, melynek 25. évfordulóját az Akvárium Klubban fogják megrendezni.

A bulin így egy kicsit a nosztalgia kerül a középpontba, a régi idők zenéit az egykori rezidens DJ-k, Gráczi Béla, Ötvös Laci, Tunyogi Gábor (DJ Plastic) és Felhő fogják elhozni.

A jelmezben érkezőket díjazni fogják a helyszínen, de ha nem jut eszedbe egy rémisztő jelmez sem, a party saját maszkmesterei a helyszínen a segítségedre lesznek majd!

Folk-Punk Halloween – Kuplung, november 4.

A Kuplungban idén igazán rendhagyó Folk-Punk Halloween bulit rendeznek, és természetesen számítanak rá, hogy a vendégek jelmezt is viselnek majd az este folyamán.

A bulin három fellépő zenekar is lesz: a héttagú folklór zenét játszó Aurevoir zenekar 9 órakor, az ír folk punk rockzene hazai képviselője, a The Scarlet negyed 11-kor, a hattagú ír punkot játszó Jolly Jackers pedig fél 12-kor lép majd színpadra.

A kapunyitás este 8 órakor lesz, és a jó hír, hogy a belépés teljesen díjtalan!

Halloween Party a Mikában – Mika Tivadar Mulató, november 5.

A Mika Tivadar Mulatóban a szokásokhoz híven idén is lesz Halloween buli, ahol a zenéről DJ Delgado és Disc Bobby DJ fog gondoskodni.

A party este 10 órától egészen hajnalig tart majd, és a szervezők egész estés borzongást ígérnek zombikkal, vámpírokkal és más földöntúli lényekkel.

A belépés ebbe a buliba is teljesen ingyenes, a jelmezben érkezőket pedig még egy welcome drink-kel is meglepi a Mika csapata.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást