Otthon

Ezek lesznek idén a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok

Ezek lesznek idén a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok

Némelyiknek az áráért egy használt autót is lehet venni, mégis biztosak vagyunk benne, hogy nem csak nagyon sokak kívánságlistáján szerepel majd, de sok fa alá be is kerülnek ezek az ajándékok. Bár szerintünk a karácsony nem az ajándékról, és főleg nem a drága ajándékról szól, azért kíváncsiak voltunk, a netes fórumok kívánságlistáin mi viszi idén a prímet. Ezeket kérik a legtöbben a Jézuskától.

Kütyümánia – iPhone X

„Egy eszköz, ami annyira intelligens, hogy egy érintésre, egy szóra, sőt egyetlen pillantásra is reagál” – ezt írja az Apple a legújabb készülékéről, amit a megérkezett jövőként mutattak be.

Bár – ahogyan az minden frissen megérkező Apple-termékkel lenni szokott – az iPhone X ára is olyan mértékben borzolta a kedélyeket, hogy szinte internetes vicc tárgyává vált, mégis biztosak vagyunk benne, hogy akár közvetlenül az Apple shopból, vagy valamelyik mobilszogáltató csomagjával, kedvezményesebben megvásárolva, de ezek a telefonok idén is nagyon sok karácsonyfa alatt ott lesznek, és még ennél is többek kívánságlistájára kerülnek fel.

Az Apple weboldala szerint egyébként az 5,8 hüvelykes iPhone X induló ára 379. 990 Ft.

Olvasóknak – Bödőcs Tibor: Addig se iszik

Új, de legalább annyira vicces oldaláról mutatkozik meg az ország kedvenc stand uposa, Bödőcs Tibor, akinek frissen megjelent könyve valószínűleg sok olvasó ajándéka lesz idén karácsonykor.

Cserna-Szabó András így írt a könyvről:

„Bödőcs írásaiban a páratlan irodalmi műveltség találkozik az igazi humorral Karinthy boncasztalán. Apját kérdezték, mit szól, hogy fia már ír is. “Addig se iszik” – válaszolta a bölcs öreg, és igaza volt: Tibor írás közben sose iszik. (Hmm… ) Mert ilyen az irodalom: nevel, tanít, szórakoztat – és amíg írunk vagy olvasunk, addig se iszunk. Tisztelet a kivételnek.”

Azok persze, akik csak a kocsmatörténetek miatt jártak eddig a humorista előadásaira, vagy nézték őt a YouTube-on, most vakarhatják majd kicsit a fejüket – ennek a könyvnek a megértéséhez azért, éppen úgy, mint ahogyan a megírásához is, elég komoly irodalmi műveltség kell, de ha esetleg valaki nem járatos még a Bödőcs által a boncasztalra fektetett klasszikusok műveiben, ez jó motiváció lehet az ő olvasásukra is.

Beauty guruknak: Supersonic hajszárító

Aki csak egy beauty bloggert is követ a YouTube-on vagy az Instán, aki legalább néha megszólal a hajápolással kapcsolatban is, az szinte biztos, hogy idén már találkozott a Supersonic hajszárítókkal.

a futurisztikus külsejű készülék nem csak külsejében jelent újdonságot a megszokott hajszárítókkal kapcsolatban: másodpercenként 20 alkalommal méri a levegő hőmérsékletét, ami lehetővé teszi a hőfok megfelelő szabályozását.

A gyors szárításhoz irányított, nagy sebességű légáramra van szükség, amit a készülék gond nélkül teljesít is, így minden korábbinál gyorsabban szárítja meg a nedves hajat, amivel nem csak időt és energiát spórolsz, de a hajadat is kevesebb megpróbáltatásnak teszed ki.

Mindemellett a hajszárítót úgy is alakították ki, hogy a tartása kényelmes legyen, ezzel pedig számos profi fodrászt nyert meg magának.

Innen már csak egy lépés volt a közösségi média meghódítása is, így biztosak vagyunk benne, hogy akik a szépségápolásban mindig a legújabb trendeket követik, mostanra már fenik a fogukat erre a hajszárítóra.

Kicsiknek – Tyler, a tigris

„Az egzotikus tigris ordít, mint egy nagy tigris – senki sem lehet olyan jó, mint Tyler. A kis tigris üvöltő zajjal reagál, mozgatja a fejét, kinyitja vagy becsukja a szemét.”

A Hasbro FurReal Friends Tylere a játékgyár szerint az idei év legnépszerűbb karácsonyi ajándéka lehet a kicsik körében, noha meglehetősen borsos ára (itthon 38. 341 Ft + Áfáért találtuk meg) azért némi kétkedésre adhat okot.

A gyártó előrejelzései szerint azonban az eddigi évek tapasztalatai alapján ilyenkor sok szülő mélyebben is a zsebébe nyúl, és nem kételkednek abban, hogy a virtuális jó barát az idei karácsony egyik legnépszerűbb terméke az egyébként széles palettának.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást