Ezek lesznek az idei nyár legmenőbb trendjei; és ezeket még csak nem is lesz nehéz beszerezni

Ezek lesznek az idei nyár legmenőbb trendjei; és ezeket még csak nem is lesz nehéz beszerezni

Címlap / Stílus / Divat / Ezek lesznek az idei nyár legmenőbb trendjei; és ezeket még csak nem is lesz nehéz beszerezni

Minden évszaknak megvannak a maga trendjei, így idén nyáron is akadnak bizonyos színek és fazonok, amelyek különös népszerűségnek fognak örvendeni. Most megmutatjuk, mi az, amiért a divat rajongói meg fognak őrülni az elkövetkező hónapokban; és a legjobb, hogy ezeket még csak nem is lesz olyan nehéz beszerezni!

Élénk, vibráló színek

A Pantone Intézet szerint idén nyáron az intenzív, feltűnő színek kimondottan népszerűek lesznek, így nem csoda, hogy gyakran láthatsz majd az utcán embereket, amint paradicsompiros, smaradgzöld vagy éppen élénk sárga ruhát viselnek.

Ezek az árnyalatok különösen divatosak lesznek a maxiruhákon, ráadásul nem csak a strandon, de a hétköznapokban is nagyon felkapottak lesznek.

Ezért amikor legközelebb ruhát veszel, ne ijedj meg a feltűnő színektől; nyugodtan vállalj be te is vibráló árnyalatokat.

 

Rojtos darabok

Nem számít, hogy egy rojtos végű szoknyáról vagy egy pólóról van szó, ez a díszítés is visszatér a divatba idén nyáron!

Az elmúlt hetekben külföldön már egyre több divatrajongó viselt rojtos darabokat a fesztiválokon, de nem csak a partihelyszíneken, hanem a hétköznapokban is meghódítják ezek a darabok az emberek szívét.

Sőt, azon se lepődj meg, ha rövidesen rojtokkal díszített cipőket látsz majd a boltok polcain!

 

Csillogó cipők

Hamupipőke imádná a 2018-as nyári szezon trendjeit, ugyanis a cipők terén idén az ezüstös, csillogó darabok hódítanak majd igazán!

Ha esküvőre vagy hivatalos, nyugodtan vegyél fel egy glitteres magas sarkút, de természetesen a lapos talpú szandálok és edzőcipők terén is nagyon menő lesz ez a dizájn.

Persze a munkahelyedre talán nem ez a legjobb választás, de a baráti programokon vedd elő a csillogó darabokat!

 

Fodrok

A rojtok mellett a fodrok is a 2018-as nyár igazi visszatérői között vannak számontartva: nagyon népszerűek lesznek a pólók, topok és ingek díszítéseként.

Minél több lesz a fodor egy-egy ruhádon, annál menőbbnek számít idén, nem csak a fesztiválokon, de a munkahelyeden is.

A fodor ugyanis egyszerre tudja az öltözékedet fiatalosan megbolondítani, vagy éppen némi eleganciát belevinni; minden csak a színektől és mintáktól függ!

 

Pasztell színek

Nem csak a vibárló, élénk színek kapnak helyet a porondon; a feltűnő árnyalatok mellett idén a pasztell is népszerű lesz.

A babarózsaszín vagy éppen a világos kék mindenen jól mutat, legyen szó egyberészes nyári ruháról vagy éppen egy egyszerű pólóról.

Akár azt is kipróbálhatod, hogy kombinálod az élénk árnyalatokkal, és a pasztell összeállításodhoz egy feltűnőbb táskát vagy cipőt veszel.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást