Ha ilyen színűre fested a nappalid falát, újépítésűnek fog tűnni

Ha ilyen színűre fested a nappalid falát, újépítésűnek fog tűnni

Címlap / Otthon / Dekor / Ha ilyen színűre fested a nappalid falát, újépítésűnek fog tűnni / 2. oldal

Megunhatatlan kék

A kék évek óta az egyik legnépszerűbb szín, ha lakberendezésről van szó, de míg korábban elsősorban az ég- ás vízkék színek domináltak, most egyre többen fordulnak a mély, tengerészkék árnyalatok felé.

Egy ilyen szín választása a lakberendezők szerint bátor, ugyanakkor kockázatos választás lehet: elsősorban a régi, nagy alapterületű és nagy belmagasságú lakások nappalijában mutathat jól, mert itt van hely, hogy érvényesüljön a szín, ugyanakkor egyszerre ad az árnyalat modernséget és eleganciát is a helyiségnek.

Greenery

A zöld egy igazán életteli, vibráló árnyalata is felkerült most a lakberendezők kedvenceinek listájára. A greenery trend jegyében ez a mély, valódi levelekre és buja őserdőkre emlékeztető árnyalat most nagyon népszerű a falakon. Érdemes nem az egész helyiséget, csak egy-egy részét ilyen árnyalatúra festeni, és a legjobb, ha az ablakkal szembeni falra kerül a szín, mert a fényben mutat a legszebben.

Klasszikus és retro bútorok is jól mutatnak előtte, főleg, ha természetes anyagból készültek. Az új trend jegyében ne fényes felületet képző festéket válassz, a legjobb, ha a végeredmény kicsit texturáltnak is hat, mert ettől még élettelibb lesz a levélzöld fal.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást