10 esküvő-ihlette frizura hosszú hajra

10 esküvő-ihlette frizura hosszú hajra

Címlap / Szerelem / Esküvő / 10 esküvő-ihlette frizura hosszú hajra

Nemcsak menyasszonyként jár ki a nőknek az elbűvölő frizura. Itt olyan esküvői frizurákat láthatsz, amelyeket hétköznapokon is bátran átvehetsz, így minden nap kicsit különleges lehetsz!

Fonott félig kiengedett

Egyszerű és elragadó hajviselet. Egyszerűen fonj be két oldalsó tincset és fogd hátra. Göndör és egyenes hajjal is jól mutat.

Göndörített, selymes fürtök

Nincs szebb az egészségtől ragyogó hosszú hajnál! A hajad alsó kétharmadát  göndörítsd be és fújd át egy kevés hajlakkal, hogy göndör fürtjeid minél tartósabbak legyenek.

Egzotikus konty

Ennek a frizurának az elkészítése nagyon egyszerű: készíts egy középmagasra kötött kontyot, majd egy selyemszalaggal/virágfüzérrel kösd át körbe a kontyot. Elragadó és bájos hajviselet, főként a forró nyári alkalmakra ajánlott.

Félig kiengedett hajdísszel

Hozz létre egy alacsony félig kiengedett hajat, majd egy sikkes hajdíszt rögzíts oldalra. Idén nagy trendben vannak ezek a „királyi” hajdíszek.

Csipkés hajpánt

Köss egy laza, magas kontyot (a hajvégeket szabadon hagyhatod és göndörítheted), majd dobd fel egy sikkes csipkés hajpánttal.

Romantikus copf

Göndörített hajadat kösd egy laza, alacsony copfba. Az átkötéshez használhatsz egy vékony hajgumit és körbe tekerheted selyemszalaggal vagy egy zsinórral is.

Csavart fürtök

A fejtetőn levő hajat válaszd 6-8 tincsbe, majd mindegyiket csavard meg és rögzítsd hajcsattal. Apró virágokkal, hajtűkkel díszítheted a rögzítés helyét.

A klasszikus göndörített, félig kiengedett

Bájos félig kiengedett hajviselet, göndörített hajvégekkel.

Selymes copf

Attól, hogy ez egy klasszikus frizura nem azt jelenti, hogy hétköznapi. Bármilyen alkalomra hordható, de tényleg!

Szalagos copfok

Első lépésként készíts egy félig kiengedett frizurát, a rögzített tincset kösd át egy vékony szaténszalaggal úgy, hogy legyen négy hosszú vége a szalagnak. Majd a kiengedett hajat válaszd két részre és csavard át őket két-két szaténszalaggal.

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!