Esküvő / Szerelem

Esküvő a vírus árnyékában: 10 trend, ami igazodik a szabályokhoz

Esküvő a vírus árnyékában: 10 trend, ami igazodik a szabályokhoz

Mikroesküvők

Ha már itthon is lazulnak a korlátozások, biztosan sokan fognak a mikroesküvőkre szavazni, ahol kevesebb, mint 50 vendéget hív meg a pár. Ennek előnye, hogy sokan intimebb lesz a szertartás és persze nem kell annyi fővel számolni a helyszín bérlésekor vagy éppen a menüsor megalkotásakor.

 

Több felvonásos esküvő

Ez a trend szintén kicsit később érhet el hozzánk, de külföldön már divat és elég logikus is. A lényeg, hogy a szűk körben lezajlott szertartás után hónapokkal tartják meg a párok a lagzit, ahova már jóval több vendéget hívnak, ha a szabályok megengedik. A lakodalomban mindenki úgy alakíthatja ki a dolgokat, ahogy szeretné, itt már jöhetnek a csodás dekorációk, a finom torta és a feledhetetlen emlékek is.

 

Esküvő a kertben

Eddig kevesen gondoltak arra, hogy felélesszék a régi hagyományokat és mondjuk a kertben tartsák meg az esküvőt, mostantól viszont egyre több pár fogja ezt a megoldást választani. A szűk családi körben tartott rendezvények ezzel igazán intim hangulatot teremtenek, ráadásul szintén pénztárcabarát megoldásnak számítanak.

 

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást