Életmód / Ezotéria

Erről hazudnak legtöbbet a különböző csillagjegyek

Erről hazudnak legtöbbet a különböző csillagjegyek

Kos

Nem szereted, ha mások azt gondolják rólad, hogy nem vagy elég tájékozott vagy intelligens. Emiatt viszont sokszor hajlamos vagy azt hazudni, hogy olvastad már a szóban forgó könyvet, vagy tisztában vagy az aktuális politikai helyzettel, csak hogy ne gondoljanak butának, annak ellenére, hogy egyébként fogalmad sincs, miről beszélnek.

Azt pedig pláne nem akarod beismerni, hogy valamiben segítségre van szükséged, így inkább mindent próbálsz egyedül megcsinálni, és azt hazudni, hogy jól haladsz vele, még ha igazából el sem kezdted!

Bika

Nem szereted beismerni, ha féltékeny vagy, ezért általában azt hazudod, hogy minden rendben. Mindegy, hogy a legjobb barátnőd egy ideje már mellőz téged egy másik személy miatt, vagy a pasid sok időt tölt egy kolléganőjével; ahelyett, hogy kerek-perec közölnéd velük, mennyire féltékeny vagy, inkább csak füllentesz.

Persze tudod, hogy ez nem tesz jót a lelkednek, de mégsem akarod beismerni mások előtt, hogy a zöld szemű szörny a hatalmába kerített, és az érzéseid felett nem vagy képes megtartani az irányítást.

Ezen felül egyébként az sem ritka, hogy néha túl sok pénzt költesz, és nem szívesen vallod be otthon!

Ikrek

Az Ikrek a halogatás nagymesterei, és sokszor még saját magukat is becsapják, mert azt próbálják elhinni, hogy rövid idő alatt is képesek lesznek befejezni egy munkát.

„Ugyan, nem kell izgulni, simán megírom a szakdogámat egy hét alatt!”
„Egy teljes prezentációt kell leadnom hétfőn? Majd vasárnap.” 

Általában persze sikertelenül, és a végeredmény mindig összecsapott vagy befejezetlen lesz. Szintén hajlamos vagy olyan ígéreteket tenni, amikről már az adott pillanatban tudod, hogy úgysem tartod majd be. De mégsem mered őszintén megmondani a másik félnek, hogy nem fogsz elmenni a szülinapi bulijára vagy nem fogod többet keresni, mert nem akarod őket szemtől szemben megbántani.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást