Erinnia Design – Egy családi vállalkozás kézműves magyar termékei

Erinnia Design – Egy családi vállalkozás kézműves magyar termékei

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Erinnia Design – Egy családi vállalkozás kézműves magyar termékei

Érdekes kialakítású és teljesen egyedi kézműves termékek széles választékával várja az érdeklődőket az Erinnia Design. (x)

Egy családi vállalkozás kézműves magyar termékei sokaságát árulja az interneten. Nézzük meg közelebbről a szebbnél szebb alkotásokat, amelyek többségéből csak egy darab készül. Másképp hogy is lehetne biztosítani az egyediséget?

Szívvel-lélekkel, Neked

Díjat kellene kapnia minden kézzel készített csodának, amelyet az Erinnia Design kézzel készült termékeit forgalmazó webáruházban láthatsz, hiszen már első látásra garantáltan beleszeretsz mindegyik termékbe.

Prémium virágboxok

Az őszi lakásdekorációhoz, a fürdőszobai polc tetejére, vagy épp a hallban lévő kisasztalra keresel egy igazán impozáns dísztárgyat? Az Erinnia Design családi vállalkozás kézműves magyar termékeiben garantáltan nem fogsz csalódni.

A prémium minőségű selyemből készült szirmok, vagy az illatos és csodaszép színű szappanokból levágott virágok biztosan gyönyörűen mutatnak majd a lakásban, bárhova is teszed őket.

Dobd fel az étkezőt horgolt tányéralátétekkel!

A 6 db-os kiszerelésben rendelhető egyedi mintázatú horgolt tányéralátétekkel igazán meghitt hangulatot tudsz kialakítani az étkezőasztalon, pláne ha az asztal közepére teszel egy bájos selyemből készült virágcsokrot is.

Bájos kis illatzsákok, hogy kellemes legyen az otthonodban a levegő

Ezek az apró kis illatzsákok nemcsak segítenek finom illatot adni a lakásnak, vagy a szekrényben a ruháknak, hanem ki is teheted őket a polcra, ablakpárkányra vagy a kandallóra, hiszen dísztárgyként is tökéletesen megállják a helyüket.

Fürdőcsomagok ajándékba, de magadat is meglepheted velük:)

Tökéletes karácsonyi ajándék az Erinnia Design webáruházából egy-egy fürdőcsomagot rendelni, hiszen nincs olyan nő a bolygón, aki ne örülne egy ilyen szenzációs ajándéknak. Illatmécsesek, fürdőkristályok, fürdőbombák, fürdősók, füstölők, hogy csak néhányat megemlítsünk azokból a fürdőzési kiegészítőkből, amelyeket a dobozok tartalmaznak.

Keresd fel az Erinnia Design családi vállalkozás kézműves magyar termékeit, s rendelj bájos ajándékokat magadnak vagy a szeretteidnek!

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!