Mit érdemes tudni a Bak jegy szülötteiről?

Mit érdemes tudni a Bak jegy szülötteiről?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mit érdemes tudni a Bak jegy szülötteiről?

December 22-ével átlépünk a Bak csillagképbe. Lássuk, hogy mi jellemző a jegy szülötteire, milyenek a munkájukban, barátaik között vagy a családi körben!

Bakok a munkahelyen

A Bakokat erőteljes kötelességtudat jellemzi, amely hozzásegíti őket ahhoz, hogy mindig megállják a helyüket a munkahelyükön. Minden elismerést kiérdemelnek, hiszen áldozatosan és megbízhatóan dolgoznak, munkájukért akár komoly áldozatokat is képesek meghozni.
Nem hagyják eltántorítani magukat a céltól, így mindig elérik azt, amit kitűztek maguknak. Kifejezetten nagy karriert futnak be, ám a legfelső szintekre néha nem jutnak el, mivel inkább végrehajtják a dolgokat, mint maguk kitalálják azokat.

Bakok és a pénz

A Bakok mint célhoz viszonyulnak a pénzhez: objektivitásuk nem engedi, hogy misztifikálják azt. A munkájukra fordított idő és energia ellentételének látják, nem többnek és nem kevesebbnek. Mivel az anyagi gyarapodás folyamatos célja, ezért áldozatokat is képes hozni.
Nem véletlen, hogy általában jólétben él, és életszínvonalát időről időre képes emelni. Családjának is ugyanezt biztosítja, ezért kiváló családfenntartó, akire mindig lehet számítani. Mindez nem csak az anyagiakra, de a céltudatosságra, racionalitásra is vonatkozik.

Bakok és a misztikum

A misztikus dolgokkal, jelenségekkel és elméletekkel való foglalatosság általában egyáltalán nem jellemző a Bakokra. Hidegen hagyja őket bármilyen meggyőző történet ebben a témában, függetlenül attól, hogy mennyire meggyőzően vagy akár félelmetesen adják azt elő neki.
 
Objektivitásától és racionális gondolkodásmódjától kifejezetten távol áll, hogy megértse, hogy hogyan lehet ez a téma érdekes bárki számára is.

Bakok a családban

A Bakokra mindig lehet számítani otthon. Anyaként odafigyelő, a feladataikat teljes figyelemmel ellátó nők, apukaként pedig gondos és megbízható családfenntartók.
A Bak férfiak szeretik, ha a szerepek egyértelműen le vannak osztva a családban, vagyis ha megállapodnak abban, hogy övék a fürdés, akkor azt lelkiismeretesen elvégzik. Nem annyira szeretik azonban az ad hoc feladatokat, mivel ezek gyakran keresztezik saját terveiket, programjaikat.

Bakok társaságban

A Bakok sok ember szemében öntörvényű, akár öntelt embereknek is tűnhetnek, bár ez egyáltalán nincs így. Igaz, hogy bíznak magukban, és általában tisztában vannak tulajdonságaikkal, de ez érvényes a jó és rossz tulajdonságokra egyaránt.
Baráti társaságuk azonban mindig fontos a számukra, hiszen itt természetesek lehetnek. Nem utolsó sorban innen várják az építő visszajelzéseket is, de az is kifejezetten fontos a számukra, hogy támogatást kapjanak barátaiktól.

Bakok és a szerelem

A Bakok a tökéletes párt keresik maguknak. A Bak férfiak temperamentumosak, aktívak és imádnak udvarolni, vadászni. A nők szeretik, ha értékelik lendületüket, szenvedélyességüket, és viszonzást is várnak mindezért.
Szeretik, ha a szerelem aktív és szenvedélyes, és ha ez nem teljesül, akkor könnyen kiábrándulnak párjukból. Hosszú távon azonban szükségük van a stabilitásra és a higgadtságra is, tehát az ideális pár számukra az, aki egyszerre szenvedélyes, de egyben higgadt és visszafogott is tud lenni.

Bakok és a humor

A Bakokra kifejezetten jellemző, hogy nagyon jó humorérzékkel rendelkeznek. Magabiztosságuk és öntudatuk miatt sokszor keltik elsőre a rideg és száraz ember benyomását, amit azonnal meg tudnak másítani egy-két vicces mondattal.
Jellemző rájuk az önkritika is, bár öntudatuk nem engedi, hogy magukkal kapcsolatban minden fórumon kifejezzék ezt. A túl érzékenyeket esetleg megbánthatják éles humorukkal, de a baráti társaságban ezért is imádják őket. 

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!