5 érdekesség az idei Sziget Fesztiválról, amiről biztosan nem hallottál

5 érdekesség az idei Sziget Fesztiválról, amiről biztosan nem hallottál

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 érdekesség az idei Sziget Fesztiválról, amiről biztosan nem hallottál

A ma kezdődő Sziget Fesztivál számos újdonsággal kecsegtet a korábbi évekhez képest. Többek között műfaji zónákba lettek osztva a helyszínek, kialakításra került egy motorparkoló, még több zuhanyzó és wc áll a látogatók rendelkezésére, előre telepített sátrakat is lehet már bérelni, ha épp nincs kedv a sátorállítással bíbelődni, valamint javították a terület csapadék elvezetését is az eső okozta kellemetlenségek mérséklésére.

Ez csak néhány dolog a számtalan újítás közül, és a teljesség igénye nélkül most összegyűjtöttünk neked ötöt, amelyek biztosan felkeltik majd az érdeklődésed!

Szabaduló szoba a Szigeten!

A Balaton Sound és a Volt Fesztivál után a Szigeten is megtalálható lesz a Go To Hungary Escape Room, azaz a szabaduló szoba.

Az új fesztivál játék keretében 8 percetek van, hogy megoldjátok a magyar vonatkozású rejtvényeket, és kijussatok a szobából.

Nem olyan egyszerűek ám a feladványok!

2-6 fős csapatokban lehet jelentkezni, úgyhogy gyűjtsd össze a barátaid, és lássuk, nektek sikerül-e a szabadulás!

Motorcsónakkal a Szigetre?!

Naná! A Budapest Boat Show jóvoltából idén elkerülheted, hogy a hömpölygő embertömeggel együtt kelljen bearaszolgatnod a bejárathoz, hiszen a Batthyány térről VIP hajóval is megérkeszhetsz a fesztiválra!

Lehet, hogy a jegyár elsőre borsosnak tűnik, hiszen 4000 forint, de a jegy mellé kapsz egy belépőt a 2016-os Budapest Boat Show-ra, egy vouchert egy szentendrei hajótúrára, valamint egy pohár pezsgőt is!

Így már nem is olyan vészes, ugye? További infók ITT

TEDx Budapest Klub

A TED konferencia idén először a szigetre is kitelepül.

A GameLandHub helyszínén olyan tehetséges magyarok tartanak előadást, akik a tudomány, a technológia és az üzlet világában kiemelkedő sikereket értek el, és innovatív, egyedi ötleteikkel kivívták maguknak a szakmai elismerést.

Lesz itt szó startup vállalkozásról, az Y generáció helyzetéről, de nem éppen hétköznapi tudományos kérdésekről is.

Ne csak a youtube-on nézd a TED Talkot, vegyél részt te is konferencián!

Design Zone

A Design Terminál idén önálló tartalommal jelentkezik a Szigeten.

Ez azt jelenti, hogy a Design Zone keretein belül hazai designerekkel és divattervezőkkel ismerkedhetsz meg, kipróbálhatod a 3D nyomtatást, és megvásárolhatod a WAMP Design Center egyedi design termékeit is.

Ha érdekel a kreatív ipar, mindenképpen látogasd meg ezt a helyszínt!

H&M kedvezmény

Hurrá, egy igazán szuper meglepetés a H&M-től!

Hazafelé ne tépd le a karszalagod, hiszen az üzletekben idén 20% kedvezménnyel vásárolhatsz a fesztivál hetében, amennyiben bemutatod azt a fizetésnél!

Jól hangzik, ugye?

Egyébként a H&M számos érdekességgel lesz kint a szigeten, bővebb infót ITT találsz erről. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást