Epilátort teszteltünk – zuhanyzás közben! Ilyen lett a bőröm a Philips Satinelle Prestige használata után

Epilátort teszteltünk – zuhanyzás közben! Ilyen lett a bőröm a Philips Satinelle Prestige használata után

Címlap / Stílus / Test / Epilátort teszteltünk – zuhanyzás közben! Ilyen lett a bőröm a Philips Satinelle Prestige használata után

Nem szeretnénk ha a szőr a szépséged útjába állna, ezért nem kíméltük a bőrünket és epilátort teszteltünk! (x)

Fontos volt, hogy vízálló legyen – valahogy egy kellemes zuhanyzás közben kevésbé fájdalmas a szőrtelenítés és nem hallod a tipikus epilátor-hangot, ami picit a fogorvosra emlékeztet, nem így van? A másik szempont, hogy minél nagyobb felületen dolgozzon rajtunk, és persze, hogy tökéletesen hatékony legyen, avagy szőr ne maradjon utána! A Philips Satinelle Prestige pont ilyen.

A használata végtelenül egyszerű: bekapcsolod, merőlegesen tartva végighaladsz szőrrel ellentétes irányban a bőrfelületen és máris tökéletesen selymes vagy! Az egészen pici szőrszálakat is kihúzta, akkor is, ha lelapult a víztől. A leírás szerint a speciális S-alakú kerámiatárcsás kialakítás miatt ennyire hatékony.

Durván 10 perc alatt mindkét lábam selymes volt – pont amennyit egyébként a zuhany alatt el szoktam tölteni.

Arcon, hónaljon és bikinivonalon is azonnal teszteltem és csöppet sem volt fájdalmasabb, mint egy gyantázás.

Gyors, nagy felületen végez egyszerre. Sőt, a gyantázás „kenegetős” maceráit megspórolhatod az epilátorral. Ha ez nem lenne elég, hámlasztókeféje és masszírozó feje is van, hogy igazán bársonyos és ellazult legyen a bőr!

Epilátort teszteltünk - zuhanyzás közben! Ilyen lett a bőröm a Philips Satinelle Prestige használata után

A szőr csak 3 hét múlva kezdett újra láthatóvá válni, szóval teljes az örömöm. Engedd meg, hogy egy kis tanácsot is mellékeljek a teszthez: ha nem hagyod elhatalmasodni az „erdőt”, és 2-3 hetente használod, még gyorsabban végzel, minimális fájdalommal. Isteni érzés ilyen bőrrel élni!

Ha részletes leírást szeretnél a Philips Satinelle Prestige epilátorról, itt megtalálod és itt pedig meg tudod vásárolni!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást