Csillagjegyed szerint ebbe az enneagram-típusba tartozol – Ezt árulja el rólad!

Csillagjegyed szerint ebbe az enneagram-típusba tartozol – Ezt árulja el rólad!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Csillagjegyed szerint ebbe az enneagram-típusba tartozol – Ezt árulja el rólad!

1-es típus, a Perfekcionista – Szűz és Merkúr

Ez a típus azt szereti, ha minden rendszerezett és sosem adja alább a tökéletesnél. Reformernek is nevezik ezt a típust, mert bárhova megy, hatékonyabb rendszert akar bevezetni. Fontos számára a szabályok követése, de újítani sem rest, ha az a rendet szolgálja.

Figyel a részletekre, talán kicsit túlságosan is, így nem meglepő, ha ezt a típust a Szűz jegye és a Merkúr uralja.

2-es típus, a Segítő – Rák és Hold

A legjobb barát ez a típus, hiszen ha szükség van rá, mindent eldob és töri magát, hogy segíthessen másoknak. Saját érdekeit hajlamos háttérbe szorítani szerettei érdekében, olykor talán túlságosan is önfeláldozó módon.

A Segítő típusról nem meglepő, hogy egyből a Rák jut eszünkbe, hiszen az odaadó, de kissé túlérzékeny természetére maximálisan illik a leírás.

3-as típus, az Előadó – Oroszlán és Nap

Ezt a típust Eredményesnek vagy Művésznek is nevezik és mindkét megnevezés találó, mert az Előadó rendkívül versengő és fontos számára, hogy figyeljenek rá. Akár külsejéről, akár karrierjéről van szó, ki akarja hozni magából a maximumot.

Hatalmas egóval rendelkezik, de szíve arany. Természetes, hogy ezt a típust az Oroszlán uralja, hiszen egyértelmű, hogy csak ez a jegy jöhet szóba, ha arról van szó, hogy ki van a központban.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást