Divat / Stílus

Előnyös öltözködési trükkök kis mellű nőknek

Előnyös öltözködési trükkök kis mellű nőknek

Mai bejegyzésünkben a kisebb keblekkel rendelkező hölgyeknek, lányoknak szeretnénk hasznos öltözködési tippeket adni. A közhiedelemmel ellentétben a kis mell sokkal inkább áldás, mint átok, egy jól megválasztott melltartóval ugyanis könnyedén dúsabb kebleket varázsolhatunk, ha éppen arra van szükség, ugyanakkor számos olyan ruhadarab létezik, mely kifejezetten a kisebb mellű nőkön mutat igazán jól.

FELSŐK, PÓLÓK

A kisebb mellű lányok és nők nagyon is szerencsésnek mondhatók, hiszen szinte bármilyen felsőt, topot, blúzt bátran kipróbálhatnak. Érdemes kísérletezni a fazonokkal és mintákkal, kifejezetten szuperek lehetnek számukra a virágmintás és csíkos darabok éppúgy, mint a feliratos pólók. 

Személyes kedvenceink a félvállas vagy pánt nélküli, fodros, megkötős, rojtos, illetve csipkés darabok, melyek nemcsak csodásan mutatnak, de elegánsak, divatosak és nőiesek is. Előnyösek továbbá az ujjatlan felsők, topok, blúzok is – mindegy, hogy mintás, élénk színű, fekete vagy fehér, ezek a blúzok egyszerre elegánsak és lazák, kényelmesek és nőiesek.

Érdemes viszont kerülni a mélyen dekoltált, illetve áthajtós felsőrészeket, ezek kevésbé mutatnak jól kisebb kebleken.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

BLÚZOK

A kisebb domborulatokkal rendelkező nőknek kifejezetten előnyösek lenge blúzok, melyek szerencsére évszaktól és aktuális trendektől függetlenül mindig divatosnak számítanak. Szuperek még a díszített darabok, az egyszerűbb, gombos vagy zsebes blúzokhoz pedig bátran ajánljuk a feltűnő nyakláncokat, statement ékszereket.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

KIVÁGOTT HÁTÚ DARABOK

Sajnos manapság egyre gyakoribb, hogy a lányok elégedetlenek mellméretükkel, kisebb mellük miatt kevesebb az önbizalmuk és jóval gátlásosabbak. Pedig kisebb keblekkel is lehet testalkatunk ugyanolyan vonzó, sőt! Számos olyan varázslatos ruhadarab létezik, melyek kizárólag a kisebb mellű lányoknak állnak jól.

Ilyenek például a hátul mélyen dekoltált felsők, ruhák, melyek mostanság népszerűbbek, mint valaha. Egyszerűen meseszépek, szuper nőiesek és divatosak, ugye?

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

ING – PULCSI KOMBINÁCIÓ

Ha pulcsikról van szó, csak arra kell figyelnünk, hogy a választott darab ne legyen túl bő vagy túl passzos. Választhatunk színes, mintás pulóvereket is, és bátran viseljünk vastagabb, kötött darabokat, különösen a háromnegyedes ujjú fazonokat.

A kisebb mellű hölgyeknek bátran ajánljuk az átmeneti időszakban népszerű ing – pulcsi kombinációt, melyet egy statement ékszerrel vagy díszített gallérral tovább fűszerezhetünk.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

BLÉZEREK

A deréknál szűkülő, karcsúsított fazonú blézerek nagyon jól mutatnak a fent említett felsőkkel és topokkal, így a kisebb keblű lányok nagy kedvencei. Rövid, éppen derék alá érő zakót érdemes keresni, és bátran viselhetünk itt is övet vagy egyéb dekoratív kiegészítőket.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

CSÍKOK

A 2016-os év egyik legnagyobb tavaszi őrülete a csíkos trend lesz, melyet szintén jó szívvel ajánlunk a kisebb mellű nőknek. Viselhetitek őket klasszikus fekete – fehér összeállításban, de merészebb színekkel kombinálva még szuperebb outfiteket kaphattok: bátran válasszatok csíkos felsőitekhez narancs, citrom, korall vagy piros kiegészítőket, esetleg trendi pasztell árnyalatokat, mint a most igazán menő rózsakvarc vagy derűs kék.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

ÖVEK

Az öveket nemcsak az alma alkatú hölgyek hívhatják segítségül előnyös részeik kihangsúlyozása érdekében. A kisebb mellű lányoknak kifejezetten jól állnak a merészebb, különlegesebb övek, hiszen deréktájra irányítják a figyelmet, ezáltal optikailag segítik a homokóra alkat elérését és vonzó, nőies összhatást eredményeznek.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Reméljük, hogy szerettétek a bejegyzést és sikerült új, érdekes ötleteket mutatnunk. Ha csak ezen a poszton végigszaladunk, látszik, mennyi lehetőség adott a kisebb mellű nők számára. Szerencsére rengeteg olyan ruhadarab és kiegészítő van, melyekkel ők is kiemelhetik előnyös tulajdonságaikat, és segítenek, hogy a hétköznapokban is igazán vonzók és nőiesek legyenek. Kísérletezzetek bátran, imádni fogjátok!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást