Szerelem / Szex

23 óra alatt 620 pasas! Elgondolkodtató Guinness szex rekordok

23 óra alatt 620 pasas! Elgondolkodtató Guinness szex rekordok

Születés

Nézzük először is a történelmi célt a szex terén, vagyis az utódnemzést. Senki számára nem ismeretlen a dolog, mégis vannak olyanok, akikkel egy picit elszállt a ló. Ilyen a 17. században élt Moulay Ismail Ibn Sharif, aki 500 fős háremet tartott fenn. Hogy eleget tett férfiúi kötelességeinek azt mi sem bizonyítja jobban, mint 1041 utóda.

Persze nem kell háremet fenntartani, hogy az ember rengeteg apróságot tudhasson a magáénak. Egy földműves felesége is képes „nagyot” alkotni, hiszen a szóban forgó hölgy nem kevesebb, mint 66 gyereknek adott életet 26 szülése alkalmával.

Köztük 16-szor születtek ikrek, 6-szor hármas és 4-szer négyes ikrek.A világ legidősebb elsőgyerekes kispapája megtisztelő címet egy indiai úr viselheti, aki az örömteli hírt 94 éves korában halhatta ötvenet betöltött feleségétől. A „trónt” egy honfitársától szerezte meg, aki 90 évesen nemzette 22. gyermekét.

Kor

Hogy mikor túl öreg egy ember a szexhez? Olyan idős nem lehet senki. Mi sem bizonyítja ez jobban, mint a világ legidősebb pornósa, Shigeo Tokuda. A korábban ingatlanosként dolgozó bácsi nyugdíjazását követően kezdett kacérkodni a pornószakmával.

Ennek oka nemes egyszerűséggel az volt, hogy unatkozott. A 75 éves apóka 200 filmben alakított főszerepet, ráadásul a repertoár igen széles, nem állt meg az egyszerű, 2 szereplős verziónál. Természetesen a hölgyek sincsenek lemaradva a „versenyben”.

Milly Cooper idáig körülbelül 3500 férfival volt, ami nem meglepő, ha azt is hozzávesszük, hogy a nő öröm”lány”-ként dolgozik a második világháború óta. Házasságai miatt kisebb-nagyobb megszakításokkal űzi az ipart, de azt senki ne gondolja, hogy olcsón adja magát. A 96 éves asszony mindig nagyon elegáns, és üzletember kuncsaftjai évi több millió forintnyi bevételhez segítik hozzá.

Szeretők

Méltán pályázhatna a legtöbb szeretőt tartó férfi posztjára a már korábban emlegetett 17. századi uralkodó. Ám őt is könnyedén letaszítja a trónról egy bizonyos Fatafehi Paulah, a Tonga-szigetek egykori királya. Hírét Cook kapitány hozta el Európába, aki 1777-ben járt a kérdéses szigeten. Az uralkodó előjoga volt, hogy a nőket megfossza szüzességüktől.

A király alattvalói pedig ehhez tartották magukat, így, tekintve a koronás fő hajlott korát, körülbelül 37000 hölgy életében hagyott maradandó nyomot. Ám még a király teljesítménye is eltörpül Augustus, római császár lányának étvágya mellett.

A kérdéses hölgy ugyanis nagyjából 80000 férfit csábított az ágyába, és ezzel bizony kivívta a nép haragját. A nem éppen erkölcsi tartásáról híres Róma sem tűrhetett ilyen nagy szexuális étvágyat, így a nő Pandateria szigetén, száműzetésben végezte.

1 2

2 hozzászólás

 • Avatar
  Ibolya
  2020.10.19., 09:52

  Hülyeség vagy fake. 23 óra alatt 620 pasi azt jelenti, hogy másodpercnyi pihenő és tisztálkodás esetén 2 percenként egy pasi.

  Válasz
 • Avatar
  Fejo
  2020.10.19., 10:22

  Nem lehet minden nőt meg…ni, de legalább törekedni kell rá!

  Válasz

Írj egy hozzászólást