Szerelem / Szex

43 másodperces orgazmus?! Döbbenetes Guinness szex rekordok

43 másodperces orgazmus?! Döbbenetes Guinness szex rekordok

Születés

Nézzük először is a történelmi célt a szex terén, vagyis az utódnemzést. Senki számára nem ismeretlen a dolog, mégis vannak olyanok, akikkel egy picit elszállt a ló. Ilyen a 17. században élt Moulay Ismail Ibn Sharif, aki 500 fős háremet tartott fenn. Hogy eleget tett férfiúi kötelességeinek azt mi sem bizonyítja jobban, mint 1041 utóda.

Persze nem kell háremet fenntartani, hogy az ember rengeteg apróságot tudhasson a magáénak. Egy földműves felesége is képes „nagyot” alkotni, hiszen a szóban forgó hölgy nem kevesebb, mint 66 gyereknek adott életet 26 szülése alkalmával.

Köztük 16-szor születtek ikrek, 6-szor hármas és 4-szer négyes ikrek.A világ legidősebb elsőgyerekes kispapája megtisztelő címet egy indiai úr viselheti, aki az örömteli hírt 94 éves korában halhatta ötvenet betöltött feleségétől. A „trónt” egy honfitársától szerezte meg, aki 90 évesen nemzette 22. gyermekét.

Moulay Ismail Ibn Sharif
Moulay Ismail Ibn Sharif

Kor

Hogy mikor túl öreg egy ember a szexhez? Olyan idős nem lehet senki. Mi sem bizonyítja ez jobban, mint a világ legidősebb pornósa, Shigeo Tokuda. A korábban ingatlanosként dolgozó bácsi nyugdíjazását követően kezdett kacérkodni a pornószakmával.

Shigeo Tokuda
Shigeo Tokuda

Ennek oka nemes egyszerűséggel az volt, hogy unatkozott. A 75 éves apóka 200 filmben alakított főszerepet, ráadásul a repertoár igen széles, nem állt meg az egyszerű, 2 szereplős verziónál. Természetesen a hölgyek sincsenek lemaradva a „versenyben”.

Milly Cooper idáig körülbelül 3500 férfival volt, ami nem meglepő, ha azt is hozzávesszük, hogy a nő öröm”lány”-ként dolgozik a második világháború óta. Házasságai miatt kisebb-nagyobb megszakításokkal űzi az ipart, de azt senki ne gondolja, hogy olcsón adja magát. A 96 éves asszony mindig nagyon elegáns, és üzletember kuncsaftjai évi több millió forintnyi bevételhez segítik hozzá.

Oldalak: 1 2

2 hozzászólás

 • Ibolya
  2020.10.19., 09:52

  Hülyeség vagy fake. 23 óra alatt 620 pasi azt jelenti, hogy másodpercnyi pihenő és tisztálkodás esetén 2 percenként egy pasi.

  Válasz
 • Fejo
  2020.10.19., 10:22

  Nem lehet minden nőt meg…ni, de legalább törekedni kell rá!

  Válasz

Írj egy hozzászólást