Elegáns pénztárca – tökéletes ajándék bármelyik nőnek

Elegáns pénztárca – tökéletes ajándék bármelyik nőnek

Címlap / Stílus / Divat / Elegáns pénztárca – tökéletes ajándék bármelyik nőnek

A pénztárcák titka

Kevesen tudják, hogy a legjobban pénztárcánk külseje árulkodik rólunk. Többnyire ugyanis ez az egyetlen olyan kiegészítő, amit napi szinten mindenféle szituációkban magunknál tartunk. Ha csak a boltba ugrunk is le egy kinyúlt nadrágban, a pénztárcánk akkor is megmutatja másoknak saját ízlésünket. Egy minőségi, elegáns női pénztárca akkor is árulkodni fog a tulajdonosa eleganciájáról, ha az épp a kopott otthoni göncökben flangál valamerre. Lévén, hogy egy ennyire fontos kiegészítőről van szó, érdemes a praktikussága mellett odafigyelni a kinézetére is. Milyen a stílusunk? Sportos? Vagy épp elegáns? Nőként is mindenképp olyat válasszunk, ami ehhez passzol – hiszen mindennap magunknál hordott kiegészítőről van szó.

Pénztárca – mint tökéletes ajándék

Egy pénztárca kiváló meglepetés lehet nők és férfiak számára egyaránt, ha ajándékot keresünk. Ha a megfelelő darabot választjuk, az árulkodik arról, hogy igazán ismerjük a megajándékozott stílusát. Másrészről pedig jelzi, hogy odafigyelünk rá. Számtalan különféle stílusú pénztárcát találhatunk a különféle minőségi márkákat felvonultató üzletekben. A CCC online webáruházában például azonnal ki is választhatjuk otthonunk kényelméből az ajándéknak szánt darabot. Ráadásul mindezt anélkül, hogy azon kellene aggódnunk, mi van, ha nem fog tetszeni ajándékozottunknak. A terméket visszaküldhetjük vagy visszaveszik bármely CCC üzletben, és ki is cserélik azonnal. Semmi kockázat nincs így a vásárlásban.

Hogyan válasszunk pénztárcát magunknak?

Amikor pénztárcát szeretnénk vásárolni, akkor először mindig vegyük figyelembe, hogy pontosan mit szeretnénk a készpénzen kívül tárolni benne. Ha például bankkártyákat, törzsvásárlói kártyát vagy a bérletet is szeretnénk benne tartani, akkor egy több kártyatartóval rendelkező darabot válasszunk. Aki viszont főleg bankkártyával szeret fizetni, annak lehet elég egy vékonyabb készpénztárolóval rendelkező slim pénztárcát választania – hiszen úgyis kevés készpénzt tart magánál. A lényeg, hogy mindig a saját igényeinket vegyük először számításba. Pénztárcatípusból ugyanis rengeteg típus található a női tárcák között. Egy nőknek szánt pénztárca lehet egészen apró, vékony típusú, vagy brifkó nagyságú darab. Ha nem használjuk ki a nagyobb pénztárcákat, akkor csak felesleges plusz súlyt cipelünk vele táskánkban. Egy túl kicsi pénztárcát viszont sosem fogunk megszeretni igazán, hiszen nem lesz benne elég hely dolgaink számára. Éppen ezért kell még a legelején átgondolni a keresgélést, majd a választást.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást