Stílus

Eláruljuk, hogy mi vár rád tavasszal a szerelemben, csillagjegyed szerint

A tavaszt sokan a szerelemmel azonosítják, hiszen ilyenkor mindenki nyitottabban áll a párkeresés gondolatához, és többet eljárunk randizni is. De vajon a 2020-as tavasz lesz a te legszerencsésebb időszakod ezen a téren? A szerelmi horoszkópodból kiderül, mi vár rád az évszakban!

Kos

Számodra az életben semmi sem fekete vagy fehér, a szerelmi életed pedig idén tavasszal nagyon is színesnek ígérkezik!

Ha az évszakot már úgy kezdted meg, hogy együtt vagy valakivel, biztos, hogy neked is feltűnik, jelenleg mennyire zárkózott vagy.

Az utóbbi időben nehezen tudtál megnyílni a párod előtt, és magad sem érted, miért, de jelenleg időre van szükséged ahhoz, hogy 100%-os bizalmat építs ki vele szemben.

Nem baj, de azért ne zárkózz be teljesen! Ha viszont szingliként kezdesz neki a tavasznak, jó hír, hogy ez elég rövid időn belül meg fog változni.

A csillagok állása szerint találkozni fogsz valakivel, aki mindent megváltoztat, amit eddig hittél a szerelemről!

 

Bika

2020 tavaszán a régi szerelmek ismét visszatérhetnek az életedbe. Nagyon úgy fest, hogy az elkövetkező hetekben, hónapokban egy exed újra megpróbálja felvenni veled a kapcsolatot, és még ha eleinte csak ártatlan érdeklődésnek állítja be, akkor is arra törekszik, hogy második esélyt kapjon tőled.

Gondold át, miért szakítottatok, mert hiába hiszed, hogy változott, sajnos ez maximum rövid ideig tartana ki.

Ettől eltekintve a tavasz nálad szeretettel teli lesz, nem csak párkapcsolati, de baráti és családi szinten egyaránt.

Amit viszont meg fogsz tanulni ebben a pár hónapban, az az, hogy nem érdemes mások kedvéért megváltoznod, mert a végén úgyis csak megbánod!

 

Ikrek

Te az a típus vagy, aki tavasszal tud kiteljesedni! Ahogy közeledik a szép idő, úgy bújsz ki te is a bábodból, bátrabb leszel, nyíltabb, és ez rengeteg izgalmas programot tartogat számodra.

Ha már kapcsolatban élsz, azt fogod tapasztalni, hogy az elkövetkező hónapok alatt sokkal bátrabban tudsz beszélni az érzéseidről, és nem akarod tökéletesnek mutatni magad a párod előtt.

Úgy érzed, végre tényleg önmagadat adhatod a kapcsolatodban. Ugyanakkor nem kizárt, hogy egy kicsit ellaposodtatok a téli szezonban, ezért fontos lenne a közös jövőtök érdekében, hogy egy kicsit felrázzátok a dolgokat! Ha viszont szingli vagy, jó tudnod, hogy tavasszal sokszor fogod magad a figyelem középpontjában találni. Baráti eseményeken, házi bulikon gyakran leszel a buli lelke, és ez az extrovertáltság most ahhoz vezet majd, hogy megismerj egy különleges személyt!

 

Rák

2020 tavaszán párkapcsolati fronton több problémával is szembesülni fogsz, és most nagyon fontos, hogy minél előbb megpróbálj rálelni a megoldásra. Ezeknek ugyanis hosszútávú következményei is lehetnek, ha nem akarsz tenni ellenük, vagy ha abban reménykedsz, hogy maguktól megoldódnak majd.

Nem lesz egyszerű időszak rád és a párodra nézve, de ha képesek vagytok kitartani egymás mellett, ez csak még erősebbé tehet titeket.

Ami a szingli Rák jegyűeket illeti, nemsokára randizgatni kezdesz majd valakivel, aki nagyon felkelti az érdeklődésed.

Olvastad már?  Éves horoszkóp 2018-ra: olvasd el, mi vár még rád idén

Te viszont hajlamos vagy már egy randi után a Nagy Ő-t keresni a másikban, ami hatalmas nyomást helyez egy friss kapcsolatra. Próbálj meg egy kicsit lassabb tempót diktálni, mert elijesztheted a másikat!

 

Oroszlán

Ha párkapcsolatban élsz, 2020 tavaszán azt fogod tapasztalni, hogy egy kicsit unalmassá vált a viszonyotok.Beleestetek a hétköznapi rutinba, és eltűnt a spontaneitás.

Mi lenne, ha megpróbálnátok egy kicsit felbolygatni az állóvizet?

Csináljatok valamit, amit eddig még sosem, és gyűjtsetek új élményeket. A szép idő lehetőséget ad rá!

Ha szingliként kezdesz neki az évszaknak, jó hír, hogy nagyon magabiztosnak fogod érezni magad. Sokkal bátrabban kezdeményezel, többet mozdulsz ki otthonról, és ez segít majd abban, hogy végre megismerj valakit. A csillagok állása alapján nagyon úgy fest, hogy nem lesz eseménytelen a tavaszod!

 

Szűz

Az idei tavasz számodra a fejlődést jelképezi majd, és azt, hogy vannak emberek az életedben, akiket muszáj elfelejtened.

A negatív, toxikus személyeknek búcsút kell intened, mindegy, hogy párkapcsolatról vagy barátságról van szó.

Amint sikerült őket magad mögött hagynod, úgy adsz majd lehetőséget az új embereknek arra, hogy közelebb kerüljenek hozzád. Ezzel együtt a szerelmednek is. Ha van párod, egy ideje már mellőzve érezheti magát, de szerencsére a pozitív változás a ti kapcsolatotokra is hatással lesz.

Ha viszont szingli vagy, jó hír, hogy sokkal óvatosabban fogod megválogatni az új ismeretségeidet, és ez vezethet ahhoz, hogy megismerj valakit. Ha nem is tavasszal, év végére biztosan!

 

Mérleg

Párkapcsolatban élőként neked a tavasz lehetőséget teremt arra, hogy még közelebb kerülj a párodhoz.

Mindegy, hogy eddig milyen volt a kapcsolatotok, az elkövetkező néhány hónapban még erősebbé válik köztetek a kötelék. Érdemes elgondolkodni azon, hogy újabb mérföldkőhöz lépjetek tovább!

Ha szingliként veted bele magad a tavaszba, sajnos van egy rossz hírünk, ugyanis a nagy szerelem várat magára.

Azonban nem fogod bánni, mert ebben az időszakban inkább önmagad megtalálásával, a saját hobbijaid felfedezésével leszel elfoglalva, és ez segít majd, hogy rájöjj, merre kellene tovább haladnod az életeddel.

 

Skorpió

A szingli Skorpiók számára a tavasz igazán pörgős és izgalmas lesz, rengeteg új ember megismerésével együtt. Rég érezted magad olyan magabiztosnak, mint amennyire a soron következő hónapokban fogod, emiatt pedig rengeteg udvarlóra készülhetsz, hiszen a kisugárzásod rögtön magával ragadja őket.

Egy dolgot azért ne felejts el: ha valami (vagy valaki) túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, valószínűleg nem az.

A párkapcsolatban élő Skorpiókra nem feltétlenül vár egyszerű időszak, több problémátok is lesz, és közös erővel tudjátok csak leküzdeni őket. A veszekedések helyett az őszinte beszélgetésekre fókuszáljatok!

Olvastad már?  Ennek a 6 csillagjegyes párosításnak a legszenvedélyesebb a párkapcsolata

 

Nyilas

Ha párkapcsolatban élsz, érdemes tudnod, hogy az elkövetkező néhány hónap nyugalmas lesz számotokra.

Sokkal tisztábban fogod látni a képet, a közös jövőtöket, és tudni fogod, a jelenlegi párod-e a Nagy Ő számodra vagy sem.

Amennyiben viszont szingli vagy, úgy nem kell sokáig aggódnod, mert nem maradsz az hosszú ideig! A szerelem bekopogtat az ajtódon, és egy izgalmas lelki utazásra invitál!

Egyetlen dolgot ne feledj: a túlságosan anyagias emberekkel, és azokkal, akik a csillagokat is leígérik neked, jobb nem foglalkozni.

 

Bak

2020 tavasza szerelmi téren nálad nagyon erős és szuper időszak lesz!

Ha párkapcsolatban élsz, biztos, hogy csodálatos néhány hónap vár rátok, a kapcsolatotok még stabilabb lesz, mint korábban, és szinte semmilyen problémával nem kell szembenéznetek.

Az egyetlen dolog, amire oda kell figyelned ahhoz, hogy ez tényleg így legyen, az az, hogy ha hibáztál, ne félj beismerni ezt, és vállalni a felelősséget.

A szingli Bakok az évszak elején még nem érzik azt, hogy készen állnának egy új kapcsolatra, de néhány hét után megismernek valakit, aki gyorsan megváltoztatja a véleményüket!

 

Vízöntő

Ha a tavaszt párkapcsolatban élőként kezded meg, jó hír, hogy igazán szuper időszak vár rátok.

A kapcsolatotok ugyanis még inkább elmélyül, sőt, nem kizárt, hogy egy újabb mérföldkőhöz juttok el eljegyzés, összeköltözés, vagy akár gyerekvállalás terén.

De azért a szingliknek sem lesz okuk a panaszra, ugyanis a szerelem őket is becserkészi majd, méghozzá egy régi barát személyében, akire korábban sosem tekintettek más szemmel.

De ez most megváltozik! Ami pedig a baráti és családi kapcsolatokat illeti, most ezeket a kötelékeket is képesek lesznek még erősebbre fogni!

 

Halak

Az idei tavasz számodra rendkívül érzelmes lesz, és nem feltétlenül jó értelemben. Ha kapcsolatban élsz, azt tapasztalhatod, hogy több bizonytalanság is felüti a fejét, amik komoly változásokhoz fognak vezetni. Azt nektek kell eldönteni, hogy milyen irányba!

Valószínű, hogy egy ideje már ellaposodtak köztetek a dolgok, ezért muszáj felrázni a hétköznapokat.

A szinglik esetében kicsit más lesz a helyzet, ugyanis könnyen lehet, hogy megismersz valakit, aki iránt gyorsan érzéseid lesznek.

Most ne félj őszinte és nyílt lenni vele, mert ha olyat mondasz, ami nem feltétlenül igaz, később nagy károkat okozhat!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást