Otthon / Utazás

5 egzotikus úti cél, ami garantáltan felülmúlja az álmaidat

5 egzotikus úti cél, ami garantáltan felülmúlja az álmaidat

A következő képsorok a nyugalom megzavarására alkalmasak, mert biztosan beindítják a fantáziád. Ott fognak táncolni lehunyt pilláid alatt, miközben a tökéletes nyaralásról énekelnek. Te pedig váratlanul azt veszed észre, hogy a bőröndöd az ajtóban, indulásra készen. Úgy tűnhet, túlzok, de egyáltalán nem! Cikkemben 5 olyan potenciális célpontot gyűjtöttem össze, ami egy mondatban szerepelhet az álomnyaralás szóval. Ezek a helyek valóban lenyűgözőek! Készen állsz hát a vakációra és a kikapcsolódásra? Akkor vágjunk bele!

Cairns, Ausztrália

Cairns azért olyan vágyott úti cél, mert a Nagy-Korallzátony és a Zöld sziget vidéke káprázatos és szédítő. Okkal hívják a várost a turisták és a helyiek is trópusi Paradicsomnak.

Nem tölthetsz el anélkül ott egy napot sem, hogy ne merülnél alá, és nem csodálnád meg a Nagy-Korallzátonyt.

TIPP: Különböző hajóutakra is előfizethetsz, amik kivisznek a zátonyhoz, és neked nincs más dolgod, mint élvezni a korallok meghökkentő látványát. Már el is képzelted magad, amint búvárszemüvegen keresztül farkasszemet nézel egy bohóchallal, nem igaz?

Carvoeiro, Portugália

Carvoeiro az Algarve régióban található Portugáliában. A város egy része a tengerbe nyúló sziklaszirten húzódik, ami egészen elképesztővé teszi a hangulatot.

Ha a nyaralásod alatt elsősorban pihenésre vágysz, egy gyönyörű homokos öböl gondoskodik arról, hogy a fehér homok puha ölelésében élvezhesd a békét.

A strandot egyébként mindkét oldalról sziklák veszik körül, melynek látványától muszáj leszel újragondolni a lélegzetelállító szó jelentését.

TIPP: Ne hagyd el úgy a várost, hogy legalább egy hajókiránduláson nem vettél részt, ugyanis a környék tele van szemet gyönyörködtető barlangrendszerekkel és eldugott partokkal.

Maldív-szigetek, Indiai-óceán

A filmekbe illő csodálatos kékség, ami a tengert jellemzi, és a kunyhók, amik a szigeten állnak, nyugalmat és békességet árasztanak. El tudsz képzelni annál csodálatosabb dolgot, mint amikor reggeli a tenger mámorítóan friss illatára ébredsz és álomszerű helyen nyitod ki a szemed?

A Maldív-szigetek egy olyan szigetegyüttes, melynek minden szeglete elbűvölő és rendkívüli.

TIPP: Kiváló helyszín egy romantikus álomnyaralás megvalósításához, sőt akár egy álomesküvőhöz is. Egyáltalán nem kivitelezhetetlen!

Barbados, Karib-térség

A karibi hangulat az első pillanattól átjárja a tested, és bebújik a bőröd alá. A fehér homokos strandok, a türkiz víz és a szörfösök a mozivásznak vakációit idézik.

Nincs is kellemesebb időtöltést, mint egy pálmafa tövében heverészni egy jó könyv társaságában. A legjobb partjai közé tartozik a Miami Beach, ami az élénk és a nyugodt szavak tökéletes keveréke.

Mi tehetné még csodálatosabbá a nyaralást a földi Paradicsomban? Egy színes, jégkockákkal hűtött, napernyővel díszített, finom koktél, ami kellemes lehűti felhevült tested.

Tahiti, Csendes-óceán

Tihiti neve mindenki számára ismerős lehet, ugyanakkor kevesen tudják, milyen sok minden rejlik e mögött a varázslatos szó mögött. A szigeten vízből feltörő, cölöpökön álló házak és pálmafák ékesítik a part mentét.

Akár azzal is indíthatod a napod, hogy lelógatod a lábad a tengerbe, miközben reggelizel.

A kristálytiszta tengeren és fehér homokon túl az egzotikus virágok, buja erdők és zajos vízesések is álomba illő látványt nyújtanak!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást