Divat / Stílus

Egyedi kis csodák! Ezek az idei fülbevaló kedvenceink

Egyedi kis csodák! Ezek az idei fülbevaló kedvenceink

Egy-egy különlegesebb ékszernek megvan az a jó tulajdonsága, hogy még a legegyszerűbb ruhából, egy alapszettből is csodálatos outfitet tud varázsolni. A legalapvetőbb ötlet egy hatalmas nyaklánc szokott lenni, pedig egy fülbevaló is hasonlóan jól tud működni, sőt! Hoztunk neked néhány csodaszép nyári darabot, amiből érdemes válogatnod.

Teknősök

Egyedi kis csodák! Ezek az idei fülbevaló kedvenceink

Ha nyár, akkor tenger… Az elcsépelt szimbólumok helyett érdemes egy kedvesebb motívumot választanod, például ezt a szép teknőspárt. A fülbevaló igazi vintage hatást kelt a gyöngyökkel, nekünk ezért lett az egyik idei kedvencünk. Egy csodaszép lenruha szettel, vagy egy kényelmes, lenge outfittel igazán jó páros lesznek. Itt szerezheted be.

A nyárcsináló fecskék

Egyedi kis csodák! Ezek az idei fülbevaló kedvenceink

Szintén egy, a különlegesebb tengeri motívumok közül a fecske, amely a tengerészek kedvelt szimbóluma. A szabadság madarai is a vintage vonalat képviselik, és ha gyakran hordasz egész ruhát, akkor abszolút neked valók lesznek! Egy ’50-es, ’60-as évek stílusú outfithez nem is illik jobban más ékszer! Ne felejtsd el hozzá felkenni a kedvenc rúzsodat, és egy hajpánttal is hátratűzheted a hajad. Itt szerezheted be.

Ariel kedvence

Egyedi kis csodák! Ezek az idei fülbevaló kedvenceink

Erről a tengeri csillagos darabról nekünk rögtön a kis hableány ugrott be, ha ezt a nyári darabot választod, igazi sellő lehetsz te is. Természetesen a tengerhatású loknik illenek a legjobban ehhez a fülbevalóhoz, míg ruhák közül ajánljuk a krémszínű, rózsaszín, világos, pasztelles árnyalatokat. Itt szerezheted be.

Művészetrajongóknak

Egyedi kis csodák! Ezek az idei fülbevaló kedvenceink

Ahogy az elmúlt években a geometriai típusú, úgy idén az arcokat formázó ékszerek számítana az egyik legnépszerűbb fesztiváldarabnak. Fülbevalók közül érdemes olyat választanod, amelynél a pár két része más-más arcot formáz. A fesztiválon kívül egy fehér blúzzal és egy szűk szabású nacival, laza konttyal és szájhangsúlyos sminkkel az irodába is kiváló viselet lehet. Itt szerezheted be.

Trópusi stílus

Egyedi kis csodák! Ezek az idei fülbevaló kedvenceinkA csodaszép zöld levelek, a pálmás, trópusi trend még idén is kitart, és a lakásdekoráció mellett egyre jobban beszivárog a divatba is. A pálmás ruhadarabok mellett egy pálmaleveles fülbevalót is célszerű beszerezned, ha szívesen hordod a stílus szettjeit. Egy copffal, drapp outfittel, saruval szuper viselet a városi dzsungelben. Itt szerezheted be.

Türkíz és réz

Egyedi kis csodák! Ezek az idei fülbevaló kedvenceinkAz egyik legjobb párosítás a rezes alapszínű fülbevalókhoz a türkíz, hiszen a melegebb színhatású fémmel remekül harmonizál ez a hidegebb kő. Akár munkába, akár egy buliba, de természetesen a nyári fesztiválokra is viselheted ezt a csodaszép ékszert. Itt szerezheted be.

Marokkói hatás

Egyedi kis csodák! Ezek az idei fülbevaló kedvenceinkIgazi keleties különlegesség ez a gyöngyös, kristályos fülbevaló, amely piramisokból és gyémántformákból épül fel. Ha a bohém stílus a kedvenced, és rengeteg lenge és színes darabot viselsz a nyáron, mi ezt az ékszert ajánljuk neked. Ha randira vagy egy esti partyra igyekszel, bátran viseld egy ruhával ezt a darabot. Itt szerezheted be.

Origami

Egyedi kis csodák! Ezek az idei fülbevaló kedvenceinkHa tényleg egy igazi különlegességet keresel, akkor ezt az origami darut ajánljuk a figyelmedbe. Erre a fülbevalóra tényleg igaz az, hogy öltöztet, nagyjából mindegy, mit viselsz hozzá. A legjobban azonban monokróm szettekkel mutat, vagy egy egyszínű, lenge nyári ruhás outfithez. Táskából válassz mellé színes darabot, ami árnyalatában harmonizál ezzel az ékszerrel. Itt szerezheted be.

Kristályok

Egyedi kis csodák! Ezek az idei fülbevaló kedvenceink

Ez az arany alapú, kékes-türkízes kristályos fülbevaló is egy igazi jolly joker, hiszen nagyjából bármilyen alkalomra felveheted, és különlegessé teszi a szettedet. Egy farmert és fehér pólót ugyanúgy felhúzhatsz hozzá, mint a kedvenc kis feketédet. Ügyelj arra, hogy az outfited ne legyen túl színes, hiszen akkor könnyedén átborulhat a szetted egy kicsit kaotikusba. Itt szerezheted be.

Képek forrása: etsy.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást