Egy készlet az első, de nem az utolsó szexjáték-élményért

Egy készlet az első, de nem az utolsó szexjáték-élményért

Címlap / Szerelem / Szex / Egy készlet az első, de nem az utolsó szexjáték-élményért

A Loveboxxx First. Self Love szett koncepciója hibátlan, azt propagálja, amit kevés termék a piacon. (X)

Az önmegismerésre, önfelfedezésre helyezi a hangsúlyt, miközben meghívó a szexjátékok világába azoknak, akiket megfélemlítenek a gigantikus dildók és a prekoncepciók. Ráadásul első ránézésre valóban tartalmaz mindent, ami kellhet egy ilyen típusú első „kalandhoz”.

Bár már próbáltam egy s mást, nem tagadom, hogy izgatottan vártam, hogy hozza a futár. A koncepciónak megfelelően nagyon szigorúan vettem ezt a tesztelést, tényleg csak maszturbálásra használtam, mert kíváncsi voltam mennyire működik szex nélkül. A csomagolás diszkrét, de igényes tervezésű és van benne valami játékos, szinte alig várja az ember, hogy kinyissa. A nagy doboz valójában apró dolgokat rejt: benne van egy vibrációs tojás, egy mini vibrátor (cserélhető fejekkel), egy gésagolyó, egy análdildó, illetve egy vízbázisú síkosító és tisztító spray. A játékok feketék, amitől egyszerre szexik és visszafogottak, a kellemes tapintású szilikon mindegyiknél alap.

A vibrációs tojással kezdtem az (ön)felfedező utat, ami utólag a legjobb döntés volt, hiszen ő a szett legjobban szabályozható, legkompaktabb darabja. A tojást fel kell helyezni a hüvelybe, aztán pedig a kábel másik végén logó távirányítóval irányítani. Sikerült kicsit bénázni vele az elején, de végül szuper izgató eszköznek bizonyult. Kétségtelenül ez a szett leginkább szexért „ordító” eszköze, a hiper cuki (és a női élvezet tekintetében igen informatív!) tájékoztató füzet is páros használatra ajánlja. Érthető, hiszen a távirányító (és a játékra programozott funkciók) számos lehetőséget kínálnak egy hosszabb előjátékra, meg persze valószínű sokkal izgatóbb élmény, ha a partnerünk meglepetésszerűen váltogat a különböző vibrációk között. Ez hasonlóan igaz az apró kis análdildóra, ami tökéletes mérete és puha, hajlékony tervezése miatt igazi páros kedvenc lett.

Az általam legjobban várt darab kétségtelenül a szett minivibrátora volt, ami végül kis csalódást okozott néhány szempontból. Az apró, cserélhető fejekkel rendelkező, vastagabb írószerre hasonlító eszközről mintha nem tudták volna eldönteni a tervezők, hogy hüvelyi vibrátor vagy csiklóizgató eszköz legyen belőle. Nem hajlékony, nekem a legkisebb vibráció is túl erős volt és az egyébként nem mozgó fejek sem voltak túl kényelmesek. Ehelyett célravezetőbb lett volna talán egy bunny vagy egy kisebb dupla dildó beiktatása, mert ez az eszköz inkább elijesztheti a teljesen „szexjátékszűz” felhasználót.

A gésagolyó viszont nagyon kényelmes volt, de sajnos még nem használtam eleget, hiába vagyok tisztában vagyok vele, hogy a hüvely izmainak edzése milyen lehetséges örömökkel járhat. De a tény, hogy része a szett koncepciójának megint eszembe juttatta, hogy ez tulajdonképpen egy alap dolog kéne, hogy legyen. 

Mindent összevetve, bár egyik termék sem okozott függőséget, sorra értek a pozitív meglepetések használat közben. Első helyen végzett a vibrációs tojás, de sok plusz pont jár a tisztító folyadékért, és talán sokaknak hasznos lehet a vízalapú sikosító is, ami anális játéknál kötelező kiegészítő. A First. Self Love kit legnagyobb erénye azonban nem a készlet darabjaiban, hanem a játékra, a kísérletezésre való bíztatásban van. Tapasztaltabbak már nem fognak sok fantáziát látni benne, de kezdőknek kifejezetten jó első lépés lehet a saját élvezetük megismerésére, vagy akár a kinkybb oldaluk előcsalogatására – és ha nagyon belejövünk, a First. többi bevezető csomagja is jó szolgálatot tehet.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!