Egy igényes társkereső szolgáltatás az őszinteségre építkezik

Egy igényes társkereső szolgáltatás az őszinteségre építkezik

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Egy igényes társkereső szolgáltatás az őszinteségre építkezik

Gyakran előfordul viszont, hogy a válásból származó csalódás olyan lelki terhet jelent, ami kihathat az új kapcsolatra. Érdemes önvizsgálatot tartanunk, mielőtt aktívan belevágunk a randevúzásba azért, hogy kiderüljön valóban készen állunk-e újra befogadni valakit az életünkbe.

Legyen exkluzív érzelmi élmény az ismerkedés, ne pótcselekvés

A randevúzás elterelheti a figyelmünket, de ha ez a tényező motivál minket, könnyen lehet, hogy nem sikerül megtalálnunk azt, amire igazán vágyunk. A társkereső statisztikák szerint a sikerpárok azért leltek egymásra, mert a kezdetektől tudatosan álltak az ismerkedéshez. Pontosan meg tudták határozni azt, hogy mire vágynak és hogy ezért cserébe ők mit tudnak nyújtani a másik fél számára. Mellébeszéléstől mentesen vállalták, hogy mi hajtja őket.

Egy társkereső párkapcsolati sikere az önismerettel kezdődik. A válás a társunk elvesztését, az érzelmi, valamint az anyagi támogatást, illetve az álmok elvesztését is jelenti. A veszteség miatti gyászolás ezért sokáig eltarthat. Teljesen természetes, ha gyászolunk, de időközben el kell kezdenünk egy gyógyulási folyamatot is. Mélyen magunkba nézve fel fogjuk ismerni annak a jeleit, ha valóban készen állunk egy új kapcsolatra.

Amikor azon kapjuk magunkat, hogy már egyre kevesebbet gondolunk a múltra és inkább a jövőbeli céljainkkal esik jól foglalkoznunk, annak erős jelőzértéke van. Aki a múltban él, nem tud maximálisan feloldódni a jelenben egy másik ember irányába. Mielőtt visszatérnénk a társkereső tevékenységekhez és a randevúzáshoz, fedezzük fel újra önmagunkat. Ismerjük fel a hátrahagyott kapcsolatban elkövetett hibáinkat, hogy tanulhassunk belőlük. A személyes fejlődésünk a garancia arra, hogy készen állunk egy érett és komoly kapcsolatra.

Sok elvált társkereső esik abba a hibába, hogy az elveszített párját keresi az új partnerében, kivetíti rá az elszenvedett sérelmeket, vagy egyszerűen folyton összehasonlítja a régit az újjal. Mindez gátat szab annak, hogy nyitott lélekkel fogadjunk be az életünkbe teljesen új, és az addigiaktól akár merőben más érzelmeket. Új partnerünk sem fogja felszabadultan érezni magát a kapcsolatban, ha az imént említett benyomásokat tapasztalja, ez pedig jelentősen gátat szab a boldog, közös jövő esélyének.

Társkereső szolgáltatás és minőségi kapcsolatok

Önbizalomra és lelki kiegyensúlyozottságra van szükségünk, ha újabb esélyt adnánk a szerelemnek. Ne csupán azért randevúzzunk valakivel, mert magányos vagyunk, ne legyen mindegy az, hogy ki van mellettünk. Legyen cél, hogy olyan valakit találjunk, aki kiegészíti személyiségünket és aki tisztel minket.

Az online társkeresés kissé személytelenebb világával szemben érdemes lehet felkeresnünk egy társkereső irodát, ahol teljesen az egyedi igényeink állnak a főszerepben. Egy ilyen közegben jelentősen leszűkölhet a potenciális partnerek köre, ami nagyon pozitív tényező egy olyan időszakban, amikor kissé érzékenyebben érinthetnek minket a csalódások.

Egy társkereső iroda azért is célravezető, mert ezáltal kiléphetünk a komfortzónánkból. Legyünk őszinték, a profilalkotás folyamatában vállaljuk a valódi lényünket és ne rejtsünk el semmilyen lényeges információt. Lehet hogy a volt párunk állandóan veszekedett velünk, amiért dohányzunk, ezért úgy gondoljuk jobb, ha eltitkoljuk az ismerkedés során a káros szenvedélyt. Ezzel viszont már a nulladik lépésben éket verünk potenciális jelölt és önmagunk közé. Megeshet, hogy nem szeretnénk leszokni a dohányzásról. Ilyen esetben egyszerűen egy olyan partner válhat megértő társunkká a mindennapokban, akit ez a szokás nem zavar. Apróságnak tűnhet, de valójában pont az ilyen jelentéktelennek tűnő tényezőkből épül fel a szokásrendszerünk, és éppen az ilyen apróságok eltitkolása vezet komoly vitákhoz.

A bemutatkozó szövegünk ha őszinte, célba talál. Amikor eljön a randevú ideje egy vonzó idegennel, hajítsuk ki érzelmi poggyászunkat és nyitott szívvel vessük bele magunkat az utazásba. Minden nő és férfi megtalálja előbb vagy utóbb azt akit keres, ha van kellő kitartása és optimizmusa.

VIDEO 10+1 sminkes trükk, amit bárcsak előbb tudtál volna

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!