Derítsd ki, mi a lélekállatod, és hogyan befolyásolja az egész életed

Kerekes Vivien
Írta: ,

Te hallottál már a lélekállat kifejezésről? Bizonyos (spirituális) nézetek szerint minden embernek létezik egy "állati párja", amellyel erős lelki kapcsolatban áll. Ez az élőlény figyel téged és afféle tükröt mutat feléd; amilyen tulajdonságokkal vagy készségekkel rendelkezik, azokat kell neked is elsajátítanod életed során. De hogyan derítheted ki, neked mi a lélekállatod? Ezzel az útmutatóval sokkal közelebb kerülhetsz a válaszhoz!

A keresés első lépései Kép forrása: playbuzz.com

Számos módja van annak, hogy rátalálj a lélekállatodra, egy dolgot azonban mindenképpen meg kell jegyezned: valójában nem te választod ki, melyik élőlény áll hozzád legközelebb. Épp ellenkezőleg, ő választ ki téged.

Az esetek többségében a lélekállat akkor tűnik fel az életedben, amikor kilépsz a tudatos gondolkodásból – tehát például meditáció során is láthatod, de sokszor alvás közben, az álmaidban jelenik meg.

Persze egy valódi, személyes találkozásból is megállapíthatod, mi a lélekállatod. Ez az élőlény ugyanis különösen kezd el viselkedni a közeledben, de az is előfordulhat, hogy rövid idő alatt többször is összetalálkozol vele – amikor még csak nem is számítasz rá.

Lélekállat az álmokon keresztül Kép forrása: redbubble.com

Az álmaid segítségével sokkal közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy kiderítsd, valójában mi is a te lélekállatod. Mostantól próbálj meg nagy figyelmet fektetni arra, hogy az álmaidban milyen állatok jelennek meg, és milyen üzenetet hordoznak magukkal.

Az esetek többségében ugyanis az alábbiakat szimbolizálják:

  • Olyan érzéseket, amelyeket még nem tudtál igazán feldolgozni vagy megérteni.
  • A személyiségednek vagy érzelmeidnek azon összetevőit, amiket nehezen tudsz irányítani.
  • Egy esemény vagy személy hatalmát, esetleg befolyását az életedben.
  • Intuitív, lelki tanácsadást.