Otthon / Szórakozás

EFOTT 2016: Ezek lesznek a legjobb programok

EFOTT 2016: Ezek lesznek a legjobb programok

2016-ban a Velencei-tó strandján, Velencén kerül megrendezésre július 12-17. között az EFOTT, ahol a szervezők elmondásai szerint nagyobb parti lesz, mint valaha! Strand, koncert, gasztro, civil tér, strandfoci, mozi és több mint 100 magyar fellépő egy helyen! Napi bontásban gyűjtöttük össze a kedvenc programjainkat – ti is jöttök? 🙂

Július 12. kedd

A nyitónapon olyan dalokkal nyitja meg kapuit az EFOTT, amelyeknek mindenki ismeri a szövegét, és már az első dallamból pontosan tudja, melyik sláger fog felcsendülni: a Pepsi Nagyszínpadon fellépnek a 90-es évek legnépszerűbb magyar zenekarai – olyan előadók gondoskodnak a nosztalgikus partihangulatról, mint Dj Dominique, Csordás Tibi, a Kozmix, a Desperado, a Groovehouse és az UFO.

Ezen a napon érkezik a tavaly „teltsátras” koncertet adó Kis Grófo is, aki ezúttal barátait is magával hozza, és még nagyobb bulit ígér a közönségnek.

Július 13. szerda

A fesztivál hivatalos első napja tökéletes programot kínál azoknak, akik őrjöngve tombolnák ki magukból a nyári szünet előtt felgyűlt szorongást, de azoknak is, akik alter dallamokra ringatóznának egy könnyű fröccs mellett.

A bulizni vágyók 18 órától táncolhatják végig a Pannónia Allstars Ska Orchestra koncertjét a Nagyszínpadnál, 19:30-tól a 30Y-nal bulizhatnak, 23 órakor pedig a Paddy & the Rats varázsol ide igazi ír kocsmahangulatot.

A Rauch Arénában 18:30-tól együtt vallhattok szerelmet Szalai Évának a Kaukázussal, 21:30-tól Szabó Balázs Bandája húzza majd a talpalávalót, 00:30-tól pedig az Alvin és a Mókusok dalaira lehet tombolni.

Július 14. Csütörtök

A második napon a Rauch Aréna színpadán 16:00-tól Odett sanzonjai ébresztgetik majd a bulizókat, akik 18 órától a Margaret Islanddel, míg 19:30-tól az Intim Torna Illegállal tombolhatnak a Nagyszínpadnál. 

A torna után 21 órától a Tankcsapda koncertjén ugrálhattok egy jót, 23:00-tól pedig, visszatérve a Rauch Arénába, a kedvenc Supernem dalaitokat énekelhetitek teli torokból.

Akinek pedig még mindig táncolhatnékja van, az közel 10 helyen partizhat a legjobb DJ-k zenéire egészen reggelig.

Július 15. Péntek

A harmadik napon a Rauch Arénában érdemes kezdeni az estét, ahol 20 órakor a Magashegyi Underground játszik majd.

23 órakor ugyanitt ad koncertet a Péterfy Bori & The Love Band, de az elmúlt évek egyik legsikeresebb hazai együttese, a Wellhello is ebben az időpontban lép fel a Nagyszínpadon.

Aki ezt a koncertet választja, az térjen vissza utána a Rauch Arénába, ahol 00:30-tól az Ocho Macho táncoltatja meg a közönséget, hajnali 3 órától pedig DJ Palotai keveri majd a tört ütemeket.

Július 16. Szombat

A zárónapon érdemes egy igazi pörgős beat bulival indítani, ugyanis az Ivan & the Parazol fiai nyitják a Nagyszínpad koncertsorát 18 órakor.

Aki mégis inkább jungle rock dallamokkal alapozná meg az estét, annak is remek programot kínálnak a szervezők: 17:15-től a Fran Palermo tart bulit a Rauch Arénában. Az alter-kedvelő közönség a Nagyszínpadnál érezheti magát a legjobban, ahol 19:30-tól a Kiscsillag, majd 21:00-tól a Vad Fruttik zenél.

A fesztivál utolsó koncertjének szintén egy nagyszínpados fellépőt javasolunk, ugyanis a Halott Pénz idén is visszatér Velencére, akik az egyik legütősebb koncertet adták a 2015-ös EFOTT-on.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást