Életmód / Ezotéria

Ebből tudják az egyes csillagjegyek, hogy valóban megtalálták az Igazit

Ebből tudják az egyes csillagjegyek, hogy valóban megtalálták az Igazit

Kos

A múltadban többször is csalódnod kellett, és a párkapcsolataidban gyakran érezted úgy, hogy visszafognak, és nem hagynak neked elegendő szabad teret.

Amikor viszont megismered azt a személyt, aki mellett boldog vagy, és aki miatt szerelmes leszel már csak a szerelem érzésébe is, akkor tudni fogod, hogy ő számodra az Igazi.

Bika

Bikaként akkor döbbensz rá arra, hogy a Nagy Ő-vel vagy együtt, amikor végre magabiztosnak érzed magad a kapcsolatodban, és nyugodt vagy.

Régebben mindig tele voltál kételyekkel, nem volt elegendő önbizalmad, és a féltékenység is gyakori vendég volt az életedben; de amikor megismered azt a személyt, aki mindezt elmulasztja, tudni fogod, hogy ő az Igazi.

Ikrek

Mindig is úgy érezted, hogy két oldalad van, és az egyiket senkinek sem tudod igazán megmutatni.

A társaságban igyekeztél vidám és laza lenni, de valójában benned is rengeteg kétely van, időnként szomorú tudsz lenni, és van, hogy gyengébbnek érzed magad.

Ezt viszont kizárólag csak akkor tudtad kimutatni, ha egyedül voltál otthon.

Amikor viszont rátalálsz az Igazira, végre képes leszel előtte mindkét oldalad megmutatni, és ebből tudhatod, hogy megtaláltad a társadat örök életedre.

Rák

Számodra mindig is a család, a hűség és a szerelem volt az első, így abból tudod igazán, hogy megtaláltad a társadat, ha egy olyan személlyel vagy együtt, aki hasonló értékeket képvisel.

Ez a férfi mindenkinél jobban megért téged, és hozzád hasonlóan hatalmas mértékű szeretettel és kedvességgel viszonyul mindenkihez.

Oroszlán

Nem vagy egyszerű eset, ezt te is beismered, épp ezért a te Nagy Ő-d az a személy, aki képes motiválni téged, és folyton kihívások elé állít, hogy jobb emberré válj.

Ő az, aki őszintén megmondja, ha valamit rosszul csinálsz, de ettől még ugyanúgy szeret és támogat téged.

Ebből tudod, hogy megtaláltad az Igazit: hiába mondja meg az ellentétes véleményét, továbbra is kiáll melletted és arra késztet, hogy fejlődj nap mint nap.

Szűz

A párkapcsolataidban szinte kivétel nélkül mindig stresszes vagy, ráadásul minden apróságot túlgondolsz, ami még több szorongást hoz az életedbe.

Abból tudod, hogy megtaláltad a lelkitársadat, hogy mellette végre nyugodt és izgatott vagy, ráadásul képes vagy megbízni benne.

Boldognak érzed magad, és ezt tényleg csak az adhatja meg, akit az univerzum is neked szánt.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást