Életmód / Ezotéria

Drága Nyilas! Ez vár rád 2017-ben

Drága Nyilas! Ez vár rád 2017-ben

Ez az éved valahogyan különösen szerencsésnek ígérkezik. Lelkileg megerősödsz, a kapcsolatod tovább erősödik, ha pedig szingli vagy, akkor biztosan társra lelsz. De mondunk jobbat. A karriered is legalább ennyire virágzó lesz, akár egy fizetésemelés is befigyelhet.

Szerelem

Tökéletesség… ez jellemzi majd idén a szerelmi életedet, de csak akkor, ha nem hozol elhamarkodott döntéseket és mindig alaposan átgondolod a dolgokat mielőtt cselekszel.

A pár nélküliekre is izgalmas időszak vár.

Az év első felében talán azt gondolod, hogy ez is olyan év lesz, mint a többi, de aztán augusztus környékén történni fog valami, vagy valaki, aki fenekestül felfordítja az életedet.

Egy jó tanács: Senkire ne hallgass, csak a saját érzéseidre!

Egészség

Légy óvatos a gyorséttermi ételekkel, mert könnyen összeszedhetsz egy kiadós gyomorrontást.

Ne hanyagold el a sportot sem, mert nagy szükséged lesz rá, ugyanis az év második felében a nagy pörgésbe könnyen belebetegedhetsz.

Napi fél órát igenis harcolj ki magadnak, mert semmi sem olyan fontos, mint az egészséged.

Karrier

Számolj azzal, hogy december közepéig nem lesz megállás a munkahelyeden sem.

Nagyon sok területen kell bizonyítanod, vagy éppenséggel prezentálnod, hogy mit is tanultál az elmúlt időszakban, szóval minden erődre szükség lesz.

A jó hír viszont az, hogy ezt a főnököd is értékelni fogja és lehetőséget ad, hogy egy magasabb pozícióban is bizonyíts.

Hajrá!

Pénz

Kedvező időszak köszönt be pénzügyi téren is, az előléptetéssel együtt jár majd a fizetésemelés is, szóval érdemes most minden eddiginél keményebben dolgoznod.

Ez a plusz bevétel fog hozzásegíteni ahhoz, hogy végre megvalósítsd a már régóta tervezett  projektedet.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást