Életmód / Ezotéria

Drága Halak! Ez vár rád 2017-ben

Drága Halak! Ez vár rád 2017-ben

Érzékeny, emberséges, intuitív, érzelmi beállítottságú ember vagy, akit a Neptunusz bolygó ural. A 2017-es év arra serkent, hogy élj ezekkel a jó tulajdonságaiddal, nem csak a kapcsolataid, hanem a karriered terén is. Ráadásul nagy szükséged is lesz rájuk, főleg nyár folyamán, amikor jelentősen felgyorsul az életed.

Szerelem

Nagyon résen kell lenned, ami a párkapcsolatodat illeti, mert szerelmed úgy érzi majd, hogy túlságosan elhanyagolod.

Talán a karriered miatt szorul háttérbe, de az is lehet, hogy valamit már érzel belül, amit még magadnak sem mersz bevallani.

Kedves szinglik! Nyáron azt érzitek majd, hogy párra lelnétek és ehhez a bolygók állása is kedvező lesz, szóval indulhat a „pasiszezon.

Egészség

Egészen remek éved lesz egészségügyileg.

Több időd lesz pihenésre, így a nagyobb betegségek is elkerülnek majd.

Folytasd az egészségtudatos életmódodat, mert tested meghálálja majd a sok törődést.

Idén annyira csordultig leszel energiával, hogy érdemes lenne akár egy maratonra is benevezned, ahol a határaidat feszegetheted

Karrier

Sajnos 2017-ben szembesülni fogsz azzal, hogy a jelenlegi munkád már nem köt le annyira és már nem is látsz benne annyi kihívást.

Talán úgy érzed majd, hogy elvesztegeted a kreativitásodat.

Egyet se félj, mert az égiek gondoskodnak arról, hogy találj egy olyan munkát, amiben igazán megcsillogtathatod tehetséged.

Pénz

Nem ez lesz az az év, amikor megnyered a lottót, viszont, ha ügyesen gazdálkodsz a pénzeddel, akkor semmiben nem szenvedsz majd hiányt.

Idén próbálj meg inkább takarékoskodni, mert, ha terveid között szerepel egy munkahelyváltás, akkor az is elképzelhető, hogy lesz egy kimaradt hónapod, amikor nagyon jól fog jönni a spórolt pénzed.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást