31 dolog a randikról, amit 20 évesen nem tudsz

31 dolog a randikról, amit 20 évesen nem tudsz

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 31 dolog a randikról, amit 20 évesen nem tudsz

Csokorba gyűjtöttünk 31 igazságot a randizással kapcsoaltban.

Ha az ember visszagondol az elmúlt években szerzett tapasztalataira, bizony sokkal okosabbá válik az évek múlásával és azt kívánja, bárcsak 21 évesen tudta volna azt, amit 31 évesen.

1. Ha összezavarodtál, mert nem tudod bejössz-e a srácnak vagy sem, az nem túl jó. A zűrzavar csak a romantikus komédiákat varázsolja izgalmassá, de a való életben ez nem sikeres. Tehát, próbáld meg analizálni az eseményeket. Az igazság pedig kiderül anélkül, hogy bármit is tennél.

2. Néha a pasik azért flörtölnek veled vagy figyelnek rád, mert ettől jól érzik magukat. Ne aggódj, hiszen mi is ezt tesszük!

3. Még az a srác is, aki bevallja, hogy jobban nézel ki, mint ő, képes kell legyen azt mondani, hogy gyönyörű vagy. Ha nem mondja csak azért, hogy kontrollálni tudja a szituációt vagy meg akar tartani, esetleg a hatalmában akar tartani, számíthatsz rá, hogy problémás az illető.

4. Ne hívasd el magad kedves, udvarias megjegyzésekkel. Az nem baj, ha te többet jársz ki és meggondoltabb vagy, de nincs szüksége a célzásokra.

5. Ha valamit szeretnének, a pasik mindent megtesznek és megígérnek annak érdekében, hogy azt tehessék, amit akarnak.

6. A pasik rengeteget tudnak beszélni a házasságról. De amíg nincs gyűrű az ujjadon, jobban jársz, ha süketnek tetteted magad.

7. Jobban jársz, ha az elején a kisujjad sem mozdítod.

8. A kapcsolat korai fázisaiban túl sok számukra, ha ajándékot kapnak. Lehet, hogy te imádsz vásárolni és ajándékokat csomagolni, és imádod a szülinapokat, de ő azt fogja hinni, hogy megőrülsz érte.

9. A srácok és a csajok teljesen másképp gondolkodnak. Akinek vagy egy fiútestvére az szerencsés, hiszen a valódi fiúk nem olyanok, mint a filmvásznon.

10. Számukra akár egy évtizedbe is kerülhet, hogy felnőjenek. Ne reménykedj, hogy a következő hat hónapban felnőtté válik vagy készen áll a jövőbeli dolgokra.

11. Még ha a szülők is úgy vélik, hogy ebből bizony esküvő lesz, ne hagyd, hogy elkényeztessék. Hagyd, hogy mindenért megdolgozzon.

12. Tanulj meg főzni. Tanulj meg jól főzni. Nagyon sokat számít a pasiknak, ha egy nő otthonosan mozog a konyhában.

13. Csak azért, mert okosabb és bizonyos dolgokban tehetségesebb nálad, nem azt jelenti, hogy a szolgálód és meg kell csinálnia vagy szívesen megcsinálja a házi feladatod vagy a kutatást, amin dolgozol.

14. Még ha nem is gondoltad volna, bizony a pasik is megsértődnek néha.

15. Különleges vagy, egyedi és fontos, de nem vagy hercegnő, még ha a papád annak is tart!

16. Bátran mondj nemet. Sokkal jobb, mint mindig igent mondani. Ha már nem keres, egyszerűen távolítsd el az életedből gondolataidból. Így még időt sem pazarolsz rájuk.

17. Ha biztonságosan élsz több időd és energiád lesz arra, hogy a vizsgáidra vagy a munkádra koncentrálj. A kevesebb dráma mindenképp jobb és egészségesebb számodra.

18. Megérdemled, hogy emberi lényként kezeljenek.

19. A te akaratod és szükségleteid ugyanolyan fontosak, mint az övéi, és ha ezeket nem adod a tudtára, mert félsz, hogy megijeszted, azt jelzi a számára, hogy a te dolgaid nem annyira fontosak, mint az övéi.

20. Még a finnyás diplomatáknak is lehet rossz természetük, megüthetnek és csúnyán beszélhetnek. Sokan szépen, elegánsan öltözködnek, de emberként nem sokat érnek.

21. A vonzódást nem lehet erőltetni. Ha barátodnak érzed, lehet, hogy a vonzódás nőni fog, de ha nem ne erőltesd és ne vesztegesd az idejét.

22. Csak józanon hozz döntéseket. Az alkohol elhomályosítja az ítélőképességet.

23. Egy fiú-lány barátság sem kezdődik éjjel 1-kor írt pikáns üzenettel.

24. Ha ő legalább ötször elvitt a kedvenc helyedre, ideje viszonoznod. Ne mondj neki semmit, egyszerűen csak hívd el az ő kedvenc helyére.

25. A nőknek szükségük van a figyelemre. Egy srácnak viszont meg kell érted őrülnie ahhoz, hogy állandóan rád tudjon figyelni és boldoggá tegyen hosszútávon.

26. A férfiak nem gondolkoznak. Egyáltalán nem gondol rád,. A meccs leköti a teljes figyelmét, ezért nem hívott ma fel.

27. A munkamániája és az abszolút odaadása között meg kell találnia az arany középutat.

28. Soha ne becsüld alá az „érdekes” szó fogalmát. A férfiak egy érdekes nőt szeretnének maguk mellé. Találj magadnak néhány hobbit.

29. Fel akarod szedni, minden vágyad, hogy megszerezd magadnak. Sajnos ez nem jó ötlet, mert a nő mindig szívvel-lélekkel adja magát a kapcsolatba, míg a férfi önmagához ad, megszerezve a nőt.

30. Elvárások? Minden egyes randi után szerzett tapasztalattal romba dőlnek.

31. Soha nem fogod megérteni a férfiakat. Inkább próbáld megérteni önmagad.

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!