Párkapcsolat / Szerelem

12 dolog, amivel a férfiak az őrületbe kergetik a nőket

12 dolog, amivel a férfiak az őrületbe kergetik a nőket

Oké, minden bizonnyal nekünk, nőknek is vannak bosszantó szokásaink, de szerintünk a férfiakon nehéz túltenni ezen a téren… 🙂 Minikutatásunk keretében megkérdeztünk pár hölgyet, és összegyűjtöttünk 12 olyan idegesítő dolgot, amivel a férfiak az őrületbe tudnak kergetni minket. Hozzászólásban pedig várjuk a ti tapasztalataitokat is! 🙂

1.

A ruháikat szanaszét hagyják a lakásban. Ahol leveszik a pólót vagy a nadrágot, annak ott a helye és nem is értik, hogy ezzel mi a gond. A zoknikról ne is beszéljünk. Mert ugye a szennyestartó és ruhásszekrény MINDIG leküzdhetetlen távolságban van.

2.

Persze az is teljesen normális, hogy egy pólót egy hétig hordanak. Jól van az úgy!

3.

Apropó, „hol a helye?” kérdés. Nem igazán tudják (khm, akarják) megjegyezni, hogy egyes tárgyaknak hol a helye. Minek ezzel vesződni? Minek annyit pakolgatni, hogy ha úgyis elpakolnak utánuk? Persze ha valami S.O.S. kell, akkor jön az őrült rohangálás „nem találom sehol” címszó alatt. Aztán amikor megmutatjuk nekik, hogy a keresett tárgy konkrétan az orruk előtt van, akkor jön a nagy csodálkozás.

4.

Amikorazt hiszik, hogy az anyukájuk, rosszabb esetben a házvezetőnőjük vagyunk. Legyen bevásárolva, legyen meleg étel, tiszta, vasalt ruha és szép rend a lakásban. És ha ez mind sikerül (pacsi, csajok!), akkor véletlenül se dobnának meg minket pár jó szóval, hanem inkább elkezdnek lamentálni a lakás egyetlenegy pontjáról, ahol esetleg még nem raktunk rendet. Köszi! Az istenért se a szuper 90%-ot nézzétek, hanem a negatív 10%-ot, épp akartuk kérni! A kanapéról TV-t bámulva és/vagy Facebookot pörgetve annyira jól esik az efféléket hallani.

5.

Néha (gyakran?) úgy viselkednek, mint egy kis disznó. Ráadásul még viccesnek is gondolják.

6.

Ha van egy hobbijuk, akkor az szent és sérthetetlen. Biztos sokatoknak ismerős pl. az Xbox-függőség, de lényegében bármilyen megszokott tevékenységről lehet szó. Pl. igen gyakori a „Hétvégén mindig foci” jelenség. Ja, hogy aznap épp szülinapod van? Nem baj, ráér az foci után. Neeem???

7.

Ha esznek, annak minimum 50 milliárd morzsa és egyéb ételmaradvány az eredménye. A használt tányér, pohár és egyebek persze véletlenül sem landolnak a mosogatóban, hanem szépen maradnak az elfogyasztás helyén. Nem kell Sherlock Holmes-nak lenni mellettük, hogy rájöjjünk, megvacsoráztak.

8.

Az előző pont továbbgondolása: amikor nem morzsákat, hanem szőrdarabokat hagynak maguk után a lakás összes elképzelhető pontján. Porszívózáskor egy macskára való szőr gyűlik össze, ami nem túl szép látvány. (Oké, a hajunkkal azért mi is hozzájárulunk ehhez!)

9.

Majd elintézem”, „Majd megjavítom” és társaik. Ó, hogy szeretjük ezeket, főleg, hogy valahogy mindig kerek 10 évet kell várni ezen dolgok megvalósulására.

10.

Amikor betegek. Ezt nem is cizelláljuk tovább, hisz’ mindannyian ismerjük a 37 fokos halálos lázat és egyéb súlyos tüneteket.

11.

Amikor férfiatlanul határozatlanok. Pl. autóvezetésnél: „Merre kanyarodjak?”, „Mit csináljak?”, „Most így jó lesz?”. Nem tudjuk, csak azt, hogy apukánk 30 évvel ezelőtt elautózott Európa egyik feléből a másik felébe különösebb gond nélkül, és még spirálos térkép se kellett hozzá, nemhogy GPS. Csak úgy mondjuk.

12.

Amikor a sztorimesélés izgalmát befullasztják azzal, hogy a történetet teletűzdelik teljesen lényegtelen infókkal és adatokkal, amelyekkel semmit se tudunk kezdeni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást