Párkapcsolat / Szerelem

6+1 dolog amit a pasik rögtön észrevesznek rajtad

6+1 dolog amit a pasik rögtön észrevesznek rajtad

Egy új felmérés értelmében egy ember külső megjelenése határozza meg a mások által alkotott első benyomást. Érdemes ezért elgondolkodni milyen hatást teszel másokra.

Az első találkozásnál a férfiak nem szemlélik olyan aprólékosan a nőket, mint nőtársaink, viszont kitérnek egy-két igen jelentős részletre. Lássuk, melyek ezek:

1. A mosolyod

Ugye nem szeretnénk, ha a kajamaradék ott maradna a fogunk közt mi közben éppen próbálunk bájosan mosolyogni? Fontos az ápoltság, és ami ugyanennyire fontos a kisugárzás és a megragadó tekintet.
2. A hajad
Bár a fiúk nem tudják milyen ápolószereket használsz és mennyi munka van a mögött, hogy jól álljon a frizura, de azt rögtön észreveszik ha a haj selymes és jó illatú.
3. A dekoltázs
Nem újdonság, a mellek a nőiesség szimbólumai, így ha az alkalom megvan rá, bátran használj mélyebb dekoltázst. Az ingek illetve gombos-fűzős társaik, amelyek elől kinyithatóak kimondotta előnyösek, a férfiak pedig imádják.
4. A sminked
Az igazán jó smink nem feltűnő, de a hibákat jól eltakarja és üdeséget kölcsönöz. A szemek és ajkak kiemelése viszont kötelező egy randin. Ha olyan sok sminket viselsz, el is ilyeszteheted a pasikat.
5. A bőr
Cserepes száraz bőrrel nem fogunk túl nagy benyomást tenni, ezért vigyázzunk a bőr megfelelő hidratálására. A legtöbb férfi nem veszi észre az apró hibákat, viszont ha az érintésed érdes, azt nem tudja nem észre venni.
6. A táskád
A férfiak értetlenül és vigyorogva állnak az óriás táska elé. Mi szeretjük, mert minden belefér, kisebb szépségszalon, gyógyszertár, vegyesüzlet és iroda…biztos, hogy mindenre szükségünk van?
+1. A kedvesség
Rossz napod volt, ideges vagy mert mindenki ugráltatott egész nap? Nem számít, mély levegő és lazulj el a találkozón. A férfiak nem szeretik a mogorva ideges nőket, viszont a kedvességet és humort annál inkább díjazzák. Ezt jó ha az életben is alkalmazod.
Nem legutolsó sorban jó ha szereted és elfogadod magad, mert amilyennek te látod magad úgy látnak mások is.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást