4 dolog amit minden férfi keres a nőben

4 dolog amit minden férfi keres a nőben

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 4 dolog amit minden férfi keres a nőben

Minden ember más, viszont vannak olyan alapvető tulajdonságok amik sokmindenben meghatározzák azt, hogy mennyire tudsz majd mély kapcsolatot kialakítani a kedveseddel.

Ha meg akarod nyeri választottad szívét, bizony tisztában kell állnod azzal, hogy vannak olyan jellembeli vonások, amit minden férfi szeret egy nőben, sőt elvár. Az, hogy te mennyire felelsz meg ezeknek az elvárásoknak, nagymértékben meghatáérozza majd a későbbiekben, hogy milyen minőségű lesz a kapcsolatotok.

Ugyanott fogtok még topogni hónapok után is, vagy pedig aránylag gyorsan sikerül eljutnotok egy méllyebb szintre? Persze, ezek a dolgok fordítva is igazak. Viszont vannak olyan titkos vágyak, amit minden hús vér pasi szeretne felfedezni, a kedvese tulajdonságai között. Most utána jártunk ennek, hogy vajon mik azok a legfontosabb dolgok, amit a férfiak keresnek a nőkben!

Fő a játékosság!

Ne hidd, hogy a felnőtt életforma az állandó merev és komoly viselkedést kívánja meg! Sok ember ott rontja el, hogy átlépnek egy bizonyost kort, és onnantól elfelejtenek már gyerekek lenni. Sok nő véli úgy, hogy attól lesz igazi nő, ha párja előtt egy mindig magabiztos, állandóan kimért és erkölcsös viselkledési sémát mutat. Pedig ezek a dolgok legtöbbször fordítva sülnek el, mint ahogy azt várnánk. Ugyanis a férfiak pont a karótnyelt, végletekig komoly nőket, egyáltalán nem kedvelik!

A játékosságot viszont annál inkább! Légy spontán, szórakoztató! Viccelj, nevess sokat, és amikor csak tudod, vond bele a partneredet is. Meglátod, a könnyed laza sítlussal az összes pasi fejét el lehet csavarni. A férfiak imádják az aktivitást és az aktiv nőket. Mivel maguk is örök gyerekek, ezért folyamatosan szükségük van újabb impulzusokra, ami fellendíti a kedvüket még a párkapcsolatban is! Merj játékos lenni, és a pasid a tenyerén fog hordozni!

Légy magabiztos és független!

Sok nő ringatja magát abban a tévhitben, hogy minél odadóbban és ragaszkodóbban viselkedik, akkor biztos hogy a pasi hosszú távú befektetést lát majd benne. Ez rossz taktika! Ugyanis, mint azt bizonyára te is tapasztaltad már, a legtöbb férfi kifejezetten irtózik a ragadáncs, levakarhatatlan nőktől, akik állandóan csüngenének rajtuk, mint körte a fán.

A férfiak szeretik az erős, határozott és magabiztos nőket! Persze itt sem kell átesni a ló másik oldalára, némileg igyekezz megőrizni a gyengédségre vágyó hajlamodat. Fontos, hogy továbbra is azt érezze párod, hogy befogadó vagy, mert bármikor odabújhat hozzád, amikor csak kedve tartja!

Viszont arra ügyelj, hogy mindezt úgy tedd, hogy közben megőrizd a függetlenségedet! Meglátod, sokkal kívánatosabb leszel a pasid szemében, ha néha azt tapasztalja, miszerint egy kicsit elérhetetlen vagy a számára, mert nem csak körülötte sertepertélsz, hanem megőrzöd a saját kis intim szférás életedet is, amibe uganúgy beletartoznak a barátok, a család és az egyéb ismerőseid is!

Fontos az érzelmi intelligencia!

Nagyon fontos, hogy ne a gyereke légy a pasinak! Ugyanis ez taszító és valahol -lássuk be-, nevetséges is! Az igazi férfi, igazi, felnőtt, érett nőre vágyik, tehát tégy arról, hogy ez így legyen! Egyre több sajnos az olyan nő, aki szándékosan azt a taktikát választja, hogy márpedig lealacsonyodik akár egy kisgyerek szintjére, és erőszakkal, zsarolással, egyéb gyerekes hisztikkel és akaratossággal szeretné érvényesíteni saját akaratát a férfi felett. Az ilyen nők szentül meg vannak arról győződve, hogy ezzel sikeresen irányítani tudják majd a pasit és a kapcsolatot.

Pedig nem! A férfi ugyanis nem hülye, gyorsan észre fogja venni, hogy a gyerekes viselkedésed csak arra jó, hogy kihasználjon, így ne csodálkozz, ha úgy is fog kezelni! Akiben a férfiak ugyanis egy kislányt látnak, eleve nem fogják tudni, és nem is akarják majd nőként kezelni! És ugye te is tudod, hogy a lányával senki nem szokott szexuális kapcsolatot létesíteni? Nem beszélve arról, hogy a gyerekként viselkedő nőket képtelenek tisztelni a férfiak! Amennyiben nem képes egy nő érzelmileg is érett képet mutatni, nem panaszkodhat arra, hogy folyamatosan csak kudarcok, csalódások és hazugságok meg kihasználások érik őt a férfiak részéről!

Folyamatos vibrálás

A férfiak imádják és elvárják azt, hogy egy nő szenvedélyes legyen. Nekik ugyanis nagyon fontos, hogy ne csak a kapcsolat kezdeti periódusában, hanem a későbbiekben is megmaradjon a folyamatos szikra és az izzás. Te is tudod, hogy a pasik érdeklődése sajnos nagyon gyorsan képes alábbhagyni, mivel elég szalmaláng életű. Ha nem tartod fenn folyamatosan a férfi vágyát és kíváncsiságát, akkor félő hogy nagyon gyorsan unalmassá válsz a szemében, és tovább fog állni, vagy esetlegesen marad, ám mégis más mellett fogja keresni a boldogságot.

Nagyon fontos tehát, hogy igyekezz fenntartani a szenvedélyt, még akkor is, ha már régóta vagytok együtt! Természetes, hogy minden kapcsolatban vannak holtpontok és stagnált időszakok, de a legjobb az, ha folyamatosan táplálopd a tüzet. Néhol vad amazonként, néha szolid kislányként, nyugodtan cserélgetheted a szerepeket, csak az a lényeg, hogy próbáld meg szinten tartani a tüzet! Hidd el a pasid nem marad hálátlan, és dijazni fogja a hosszú távú kitartádosat!

Ha meg akarod nyerni választottad szívét, bizony tisztában kell lenned azzal, hogy vannak olyan jellembeli vonások, amit minden férfi szeret egy nőben, sőt elvár. Az, hogy te mennyire felelsz meg ezeknek az elvárásoknak, nagymértékben meghatáérozza majd a későbbiekben, hogy milyen minőségű lesz a kapcsolatotok. Ugyanott fogtok még topogni hónapok után is, vagy pedig aránylag gyorsan sikerül eljutnotok egy méllyebb szintre? Persze, ezek a dolgok fordítva is igazak. Viszont vannak olyan titkos vágyak, amit minden hús vér pasi szeretne felfedezni, a kedvese tulajdonságai között. Most utána jártunk ennek, hogy vajon mik azok a legfontosabb dolgok, amit a férfiak keresnek a nőkben!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást