3 dolog, amit a pasik másképp csinálnak a szakítás után, mint a nők

3 dolog, amit a pasik másképp csinálnak a szakítás után, mint a nők

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 3 dolog, amit a pasik másképp csinálnak a szakítás után, mint a nők

Óvatosan bánnak a közösségi oldalakkal

Amikor szakítotok a pasiddal, az elkövetkező hetekben neked is az az első dolgod reggelente, hogy ellenőrzöd, mit csinált a közösségi oldalakon, igaz? Szinte rutinszerűen ellenőrzöd, ki lett az új ismerőse, és ki lájkolta be az új fotóját. Majd ezek után elérkezik az a pont, amikor mindenféle fotót és vicces bejegyzést teszel közzé, hogy lássa az exed, milyen klassz az életed nélküle.

Nos, tudnod kell, hogy valójában a pasik is a közösségi médiához fordulnak a szakítást követően, és igen, ők is ellenőrizgetik az üzenőfalad. De nagyon figyelnek arra, hogy ez sose derüljön ki számodra.

Nem, ők biztosan nem posztolnak sörözős szelfit és szakítós zenét a saját falukra, hogy féltékennyé tegyenek téged, és a képeidet sem lájkolják; inkább nem mutatják meg a neten az érzéseiket, de attól még gondolnak az exükre.

Rögtön megpróbálnak vigasztalódni

Míg te otthon ülsz, és el sem tudod képzelni, hogy valaha is beleszeress valaki másba, addig a pasik ennek az ellenkezőjét csinálják. Igen, tudjuk, hogy ezt most nagyon rossz hallani, de az egójuk miatt rögtön belevetik magukat a csajozásba: muszáj visszaigazolást kapniuk arról, hogy még mindig igazi nőcsábászok, akik bárkit megkaphatnának.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást