Párkapcsolat / Szerelem

5 dolog, amit az exeknek érdemes kívánnod

5 dolog, amit az exeknek érdemes kívánnod

Sok mindent kívánhatsz az egykori szerelmednek, és sejtjük, hogy a hirtelen eszedbe jutó alternatívák közül nem mindegyik szalonképes. Lexi Herrick blogger azonban új megvilágításba helyezte a kívánságlistát – persze, csak miután túljutott a kapcsolatot lezáró gyászfázis legelső szakaszán. A következő gondolatok neked is segítenek, hogy mielőbb begyógyuljanak a sebek!

„Remélem, megvalósítod az álmaidat!”

„Akárhol is vagy éppen, akármerre sodor az élet, először is szeretném, ha tudnád: remélem, sikerül elérned, amire mindig is tudtam, hogy képes vagy.

Remélem, a céljaid felé vezető úton maradsz.

Drukkolok, hogy senki se hátráltasson úgy, mint ahogy talán én tenném, ha még mindig együtt lennénk.

Szurkolok, hogy követni tudd a szíved által kijelölt ösvényt” – üzeni Lexi.

„Remélem, felpattansz, ha padlóra küldenek!”

„Első kézből ismerem a helyzeteket és a nehézségeket, amelyeken korábban keresztül kellett menned. Jó néhánynak tanúja voltam.

Láttam a fájdalmadat, de azt is, hogy erős vagy. Életünk közös szakaszában mindkettőt megtapasztalhattam. Tudom, hogy az élet a maga kiszámíthatatlan természetével együtt elképesztően kegyetlen lehet.

Tudom, hogy egyszer majd összegyűjt annyi energiát, hogy kirúgja alólad a lábadat. Tudom, hogy olykor nem lesz könnyű.

Csak szeretném, hogy tudd: valahol mindig itt leszek, hogy elég erőt és kitartást kívánjak neked a talpra álláshoz, és ahhoz, hogy tanulhass a dolgokból.”

„Remélem, hiszel még a szerelemben!”

„Néha összetörik a szívedet. Néha kifejezetten mocskos dolog a szerelem. Tudom, hogy én több szempontból is összetörtelek.

Azt akarom, hogy tudd: soha nem kívánnék szeretet és szerelem nélküli életet a legnagyobb ellenségemnek sem, pláne neked.

Remélem, tisztában vagy vele, hogy ami közöttünk történt, nem a szeretet kudarcát jelenti. A szeretet sohasem vall kudarcot. Az emberek vallanak a helyzetek, az idő és az éretlenség miatt.

Drukkolok, hogy mindig nyitott maradsz arra a lehetőségre, amit a bolygón élő hétmilliárdnyi ember jelent, és akiknek felajánlhatod a hatalmas szívedet.”

„Remélem, sosem feledkezel meg a család és a barátok fontosságáról!”

„Az élet kihívássá változtatja a legtartósabb kapcsolatainkat az idő múlásával.

Tudom, hogy olyan irányban fogsz fejlődni, növekedni és változni, hogy azt jelen pillanatban lehetetlenség felmérni.

A családodba és a barátaidba is beleszerettem annak idején, éppúgy, mint beléd. Tudom, milyen különleges emberek. Tudom, mennyire fontos, hogy legyen egy biztos hátországod ezen a világon.

Tudom, mennyit segített ez nekem, amikor gyenge voltam és féltem.

És azt is tudom, hogy ha képes leszel közel tartani őket magadhoz, örökké vigyázni fognak rád. A társaságukban sohasem maradsz egyedül.”

„Rengeteg nevetést és emléket kívánok neked!”

„Úgy tudtunk együtt röhögni, hogy szinte már sírtunk. Olyan emlékekre tettünk szert, amelyeket szántszándékkal sem felejthetnénk el.

Ha egyetlen dolgot kívánhatnék neked ebben az életben, akkor jó sok tiszta, felhőtlen örömöt ígérő pillanat lenne. Remélem, akadnak olyan esték, amikor túl sokat iszol, és úgy táncolsz a barátaiddal, mint egy idióta.

Remélem, megnézel egy rakás hülye filmet, amin hasfájósra kacaghatod magadat. Remélem, jó sok fagyit és pizzát eszel, mert biztos vagyok benne, hogy ez néha a lelket is gyógyítja.

Remélem, elutazol olyan helyekre, amelyektől elakad a lélegzeted. Remélem, jutnak neked olyan percek, amikor rácsodálkozol erre a fantasztikus világra, melyben igazán megéri végigjárni az utunkat” – zárja Lexi a jókívánságokat.

Mi pedig azt reméljük, hogy ezek közül legalább egyet tiszta szívből tudsz kívánni a volt párodnak!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást