„Nem mindenki érdemli meg az idődet!” 7 dolog, amit csak egy erős nő érthet meg

„Nem mindenki érdemli meg az idődet!” 7 dolog, amit csak egy erős nő érthet meg

Címlap / Életmód / Lélek / „Nem mindenki érdemli meg az idődet!” 7 dolog, amit csak egy erős nő érthet meg

Időbe telik, míg valaki eljut arra a szintre, hogy erős, magabiztos nő váljon belőle. Ehhez rengeteg csalódás, kihívás és akaraterő kell, de szerencsére végül mindig megvan a gyümölcse a nehéz időszakoknak. Az alábbi hét dolgot pedig tényleg csak ők érthetik; ha te is egyetértesz az alábbi kijelentések valóságtartalmával, nem is kérdés, hogy közéjük tartozol!

1. A sírás egyáltalán nem a gyengeség jele, és hatalmasat téved az, aki mégis ezt vallja. Valójában ugyanis hatalmas erő kell ahhoz, hogy ne csak odafigyelj az érzéseidre, de képes is legyél feldolgozni őket – pláne mások előtt. A sírás sosem arra utal, hogy nem vagy elég erős!

2. Mindenkinek vannak rossz napjai, ezt egy erős nő nagyon is jól tudja. Olyan napok, amikor tudod, hogy muszáj lenne felkelned az ágyból, de egyszerűen nincs hozzá erőd. Amikor az önbizalomhiány eluralkodik rajtad, és időre van szükséged ahhoz, hogy ismét lásd, milyen különleges is vagy. Ez egyáltalán nem kellemetlen dolog, és mindenki átéli időnként!

3. Egyes emberek egyszerűen nem érdemlik meg azt, hogy időt pazarolj rájuk. Bármennyire is kedvelsz valakit, sajnos ha úgy látod, hogy nem viszonozza az érzéseidet, muszáj elsétálnod tőle a saját érdekedben. Mert képes vagy megérteni, hogy egyesek sosem fogják látni a valódi értékeidet, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek: inkább arra utal, hogy nem érdemlik meg őket.

7 dolog, amit csakis egy erős nő érthet meg - Vajon te közéjük tartozol?

4. Egy erős nő pontosan tudja, hogy nincs szüksége párkapcsolatra ahhoz, hogy az élete kiteljesedjen. Nem a szerelem körül forog a világ a nap minden percében, ő pedig meglátja a szépséget abban is, ha éppen szingli a kapcsolati státusza. Hiszen ez is rengeteg lehetőséget biztosít a boldogságra!

5. Tudják, hogy nem kell mindig hangosnak lenniük ahhoz, hogy az emberek erősnek és függetlennek tartsák őket. Nem érzik úgy, hogy mindenről el kell mondaniuk a véleményüket, és nincs szükség vitákhoz sem ahhoz, hogy bebizonyítják az igazukat. Néha épp abban rejlik az erejük, hogy képesek a háttérből megfigyelni az embereket, hiszen így lehet igazán sokat megtudni valakiről.

6. Még ha időnként kételyeid támadnak saját magaddal kapcsolatban, és nem tudod, mi lenne a következő lépés, akkor sem szabad feladni az álmaidat. Mert mindenkinek vannak rossz időszakai, de ezek sosem tartanak örökké. Az erős nők erre is afféle tanulópénzként tekintek, és tudják, hogy mindig minden jóra fordul – ez csak a hozzáállásuktól függ!

7. Egy erős nő tudja, hogy időnként muszáj kilépnie a komfortzónájából ahhoz, hogy pozitív irányba fejlődjön. Ő sosem elégszik meg hosszú ideig a fennálló, középszerű helyzettel, mert tudja, hogy mindig lehet tenni a változásért. És néha épp ez az, ami meghozza a boldogságot az életbe!

Kép forrása: pexels.com

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!