7 dolog, amit csakis egy erős nő érthet meg – Te közéjük tartozol?

7 dolog, amit csakis egy erős nő érthet meg – Te közéjük tartozol?

Címlap / Életmód / Lélek / 7 dolog, amit csakis egy erős nő érthet meg – Te közéjük tartozol?

1. A sírás egyáltalán nem a gyengeség jele, és hatalmasat téved az, aki mégis ezt vallja. Valójában ugyanis hatalmas erő kell ahhoz, hogy ne csak odafigyelj az érzéseidre, de képes is legyél feldolgozni őket – pláne mások előtt. A sírás sosem arra utal, hogy nem vagy elég erős!

2. Mindenkinek vannak rossz napjai, ezt egy erős nő nagyon is jól tudja. Olyan napok, amikor tudod, hogy muszáj lenne felkelned az ágyból, de egyszerűen nincs hozzá erőd. Amikor az önbizalomhiány eluralkodik rajtad, és időre van szükséged ahhoz, hogy ismét lásd, milyen különleges is vagy. Ez egyáltalán nem kellemetlen dolog, és mindenki átéli időnként!

3. Egyes emberek egyszerűen nem érdemlik meg azt, hogy időt pazarolj rájuk. Bármennyire is kedvelsz valakit, sajnos ha úgy látod, hogy nem viszonozza az érzéseidet, muszáj elsétálnod tőle a saját érdekedben. Mert képes vagy megérteni, hogy egyesek sosem fogják látni a valódi értékeidet, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek: inkább arra utal, hogy nem érdemlik meg őket.

7 dolog, amit csakis egy erős nő érthet meg - Vajon te közéjük tartozol?

4. Egy erős nő pontosan tudja, hogy nincs szüksége párkapcsolatra ahhoz, hogy az élete kiteljesedjen. Nem a szerelem körül forog a világ a nap minden percében, ő pedig meglátja a szépséget abban is, ha éppen szingli a kapcsolati státusza. Hiszen ez is rengeteg lehetőséget biztosít a boldogságra!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást