5+1 dolog, amit csak egy indigó gyerek érthet meg

5+1 dolog, amit csak egy indigó gyerek érthet meg

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5+1 dolog, amit csak egy indigó gyerek érthet meg

Valószínűleg már te is hallottál az indigó gyermekekről. Ők azok a különleges képességű személyek, akik speciális aurával rendelkeznek, és olyan lélekkel, képességekkel, amikkel senki más. Az alábbi hat dolgot pedig csak ők érthetik meg igazán – most kiderül, vajon te is közéjük tartozol-e.

Mi is az az Indigó?

Az indigó gyermek kifejezést még 1970-ben Nancy Ann Tappe alkotta meg, miután felfedezte, hogy egyes emberek olyan aurával rendelkeznek, ami csak keveseknek adatik meg. A szakértők úgy vélik, a kisgyermekkori aura színe megmutatja, milyen sorsfeladata van az adott gyermeknek; az indigók spirituális küldetése, hogy segítség az emberiséget, gyógyítsanak, és támogassanak másokat.

Már fiatal korban feltűnő lehet a szülőknek, hogy a gyermekük más, mint a többiek.

Kimondottan okosak, és már fiatal korban képesek hosszú mondatokat alkotni, az intelligenciájukkal pedig a későbbiekben is kitűnnek a tömegből. Nagyon érzékenyek és kreatívak, az igazságtalanság látványát pedig egyáltalán nem tudják elviselni; mindig kiállnak az igazuk mellett.

Lássuk, mi az a hat dolog, amit csak ők értenek.

 

Az érzékenység erő és gyengeség

Indigó gyermekként nagyon érzelmes típus vagy, ami egyszerre óriási motiváló erő számodra, de egyúttal hatalmas visszahúzó erő is.

Az érzékenységed miatt hamar bele tudod képzelni magad más helyzetébe, és képes vagy bárkit megérteni, ráadásul ügyesen vígasztalsz.

Ez a különleges gyógyító erő sokszor megváltoztatja az emberek életét, így nem véletlen, hogy a régi ismerőseid gyakran felkeresnek téged a rossz életszakaszaikban.

Azonban az erős érzelmeid miatt gyorsan úgy is érzed, hogy kiégtél, és elfáradtál, hiszen soha, egyetlen percre sem érzel semlegességet.

Nem hiszel a szabályokban

Úgy gondolod, hogy muszáj fejlődni, ez pedig a világ minden terén így van.

Nem hiszel abban, hogy ragaszkodni kell a régi szabályokhoz, sőt, úgy véled, van, amit kötelezően meg kell szegni a későbbi változás miatt.

Ezért mindig is volt benned egyfajta harcias szellem, ami már tiniként is megmutatkozott; ha nem értettél egyet valamivel, sosem rejtetted véka alá a véleményed.

De ezt nem rossz szándékkal teszed, hiszen a célod, hogy később minden jobb irányba mozduljon el.

 

Mindig vannak kérdéseid

Vannak, akik szerint a kérdések a tudatlanság jelei, de szerinted ez az állítás nem is lehetne nevetségesebb.

Te úgy véled, az emberek akkor fejlődhetnek igazán, ha nem félnek kérdezni vagy megkérdőjelezni valamit.

Hiszen nincs is annál rosszabb, mint vakon hinni valamiben, amit nem is ismersz.

Te mindig is kíváncsi típus voltál, és ha valami felkelti az érdeklődésed, mindent tudni akarsz róla.

Az egész világ tele van csodákkal, és te tudod, hogy ha ezeket megismered, az életed sokkal gazdagabbá válik.

 

A megérzésed nagyon erős

Amikor találkozol valakivel, már az első pillanatban nagyon sokat meg tudsz állapítani róla.

Az őt körülölelő rezgések és az aurájának kisugárzása azonnal erős hatással van rád, és ehhez pár másodpercre van csak szükséged.

Megérzed, hogy valaki pozitívan vagy negatívan áll hozzád, és azt is, hogy egy kedves emberről van szó, vagy valakiről, aki ügyes álcát húzott magára.

Persze van, hogy valakiben a végén pozitívan csalódsz (mert félreismerted például a rejtett szorongása miatt), de az esetek döntő többségében nagyon jól tudsz olvasni másokban.

 

Gyakran úgy érzed, hogy kilógsz a tömegből

Sokszor van olyan érzésed, hogy te egy elveszett lélek vagy, aki valahogy sehova sem passzol be.

Érzékeled, hogy a téged körülvevő emberek teljesen mások, mint te; másként gondolkodnak, és folyton csak vágyakoznak a változásra, tenni már nem tesznek érte semmit.

Te viszont egészen más típus vagy, ezért van, hogy inkább egyedül töltöd az idődet, mintsem olyanokkal, akikkel nem értitek meg egymást. Ezért lehet, hogy időnként magányos típusnak bélyegeznek meg, vagy lázadónak tartanak, aki nem akar bepasszolni a tömegbe.

De ez miért lenne baj?

 

Nagyon kreatív vagy

Sokan hajlamosak azt hinni, hogy a kreativitás egyenlő a művészi tehetségekkel, de ez tévedés.

Persze megmutatkozhat a kreativitásod abban, hogy álomszép rajzokat készítesz, vagy profi módon tudsz zongorázni, de a kreativitás megannyi más területen is megmutatkozik.

Könnyen lehet, hogy te nagyon klassz problémamegoldó vagy, és a leglehetetlenebb helyzetekben is megtalálod a megoldást. De az is lehet, hogy elképesztő fantáziád van, és álomszép világokat tudsz elképzelni fejben.

Akárhogy is, az indigó gyermekek különleges, erőteljes kreatív képességekkel bírnak!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást