Ma apák napja van! 15 dolog, amit csak akkor érthetsz, ha szuper apukád volt

Ma apák napja van! 15 dolog, amit csak akkor érthetsz, ha szuper apukád volt

Címlap / Életmód / Család / Ma apák napja van! 15 dolog, amit csak akkor érthetsz, ha szuper apukád volt

Apa bárkiből lehet, de apukák csak kevesen vannak. Ha te olyan szerencsés vagy, hogy jutott neked egy igazán tökéletes, akkor apák napja alkalmából köszönd meg neki, hogy mindig melletted állt, és olyan sokat adott neked – például azzal, hogy megosztod vele ezt a cikket, felsorolva néhány dolgot a rengetegből, amiért hálás vagy neki.

1. Amikor kicsi voltál, sziklaszilárdan meg voltál győződve róla, hogy nincs olyan dolog, amit az apukád ne tudna megjavítani, megragasztani vagy összeszerelni.

2. Nagyon jó volt odabújni anyához vagy a nagyihoz is, de apa karjaiban egyenesen sebezhetetlennek érezted magadat.

3. Ha valami rosszat csináltál, nem az volt a legrosszabb, hogy egy hétig nem nézhettél tévét vagy nem mehettél át a barátnődhöz, hanem hogy láttad rajta, hogy csalódást okoztál neki.

4. Ő volt az első ideálod, és ma is minden férfi viselkedését hozzá méred.

5. Nem esel hasra attól, ha egy pasi azzal próbált levenni a lábadról, hogy azt mondta, gyönyörű vagy, mert az apukád már milliószor elmondta ezt neked, úgyhogy egyébként is tudtad.

6. Azt viszont rögtön kiszúrod, és nem tűröd el, ha egy kapcsolatban tiszteletlenül bánnak veled, mert az apukádtól tudod, mi az, amit elvárhatsz, ha valaki azt állítja, hogy szeret.

7. Mindegy, hány éves vagy, ha valami megijeszt, vagy csak nem tudod, hogyan cselekedj, mindig felhívhatod, és pár percre lehetsz megint a pici kislánya, aki erőt merít a biztonságból, amit a hangja ad.

8. Ha szerencséd van, van az életedben egy maroknyi ember, aki mindig drukkol neked, és őszintén örül a sikereidnek. De nincs még egy akkora rajongód, mint az apukád!

9. Mindegy, hogy csillagokról, atomfizikáról vagy az én kicsi pónimról volt szó, mindenről tudtál vele beszélgetni – mert ha téged érdekelt, az apukádat is érdekelte!

10. Az élet minden területén akad valami, amit tőle tanultál meg, és aminek a mai napig hasznát veszed.

11. Mindegy, hogy az a fajta ember, aki minden nap elmondja, hogy mennyire fontos vagy neki, vagy éppen olyan, aki nem ad hangot az érzéseinek, soha egyetlen pillanatra sem kételkedtél benne, hogy mennyire szeret téged, és hogy bármire képes lenne érted.

12. A gyerekkorod legszebb emlékeiben ő is mindig ott áll melletted.

13. Vannak viccek, amiket senki más nem ért, de ti könnyesre tudjátok röhögni magatokat rajtuk. Ha a nevetéstől tudnátok levegőt venni, elmagyarázhatnátok… de a többiek valószínűleg akkor sem értenék.

14. Szinte nincs olyan nap, hogy ne jutna eszedbe valamiről: „Ezt majd el kell mesélnem apunak!”

15. A világ legszerencsésebb emberének érzed magadat, amiért ő lett az apukád, és örökké hálás leszel neki mindazért, amire megtanított, és mindazért a szeretetért, amit neked adott, és amit majd továbbadhatsz te is.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!