Az egyetlen dolog, amit a csillagjegyek próbálnak elrejteni. Ismerős?

Az egyetlen dolog, amit a csillagjegyek próbálnak elrejteni. Ismerős?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Az egyetlen dolog, amit a csillagjegyek próbálnak elrejteni. Ismerős?

Kos

Sosem tudsz leállni, egyetlen percre sem, de abba már kevésbé mész bele, hogy miért. Számodra a gondolat, hogy mókuskerékbe szorulva éld az életed, ijesztő, épp ezért nem mersz igazán elköteleződni senki mellett.

Amint elillan a szerelem, te legszívesebben már tovább is állnál, mert nem akarod, hogy korlátozzanak a szabadságodban. Ugyanakkor azzal is tisztában vagy, hogy ezzel a hozzáállással nem fogod megtalálni az Igazit, így nem csak az aktuális partnered, de saját magad elől is titkolod az érzéseidet!

Bika

Te azt próbálod eltitkolni mások elől, hogy valójában mennyire ragaszkodó típus vagy. Ha tehetnéd, legszívesebben minden idődet a szerelmeddel töltenéd, tudni akarnád, épp merre jár, és elhalmoznád a szereteteddel.

Nem azért, mert nem bízol benne, hanem mert egész egyszerűen olyan hatalmas mennyiségű érzelem rejtőzik a szívedben, ami miatt sokak szemében már túlzottan ragaszkodó vagy. Ezért inkább visszafogod magad, és mindent elkövetsz, hogy ez ne derüljön ki.

Ikrek

Titkon tudod magadról, hogy hajlamos vagy elég önző módon viselkedni. Ezt a tulajdonságodat te sem szereted magadban, néha még tagadod is, de ha belegondolsz, a döntéseid jelentős része mögött az áll, hogy elsősorban neked jó legyen.

Pedig valójában nagyon segítőkész lélek vagy (vagy legalábbis szeretnél az lenni), de általában azért inkább arra törekszel, hogy a végén te jöjj ki nyertesen egy-egy szituációból; áldozatot kevésbé szeretsz hozni. Viszont tudod, hogy ez nem túl előnyös tulajdonság, épp ezért igyekszel ezt az oldaladat elnyomni, és mindent elkövetni, hogy egy kicsit önzetlenebbnek tűnj.

Rák

Bár mindig igyekszel vidámnak és nyugodtnak tűnni, valójában sokszor érzelmi vihar dúl a lelkedben. Gyakran észreveszed magadon, hogy elég hangulatember vagy, és néha még te sem tudsz eligazodni azon, most épp milyen a kedved. Korábban megkaptad már párszor, hogy kiszámíthatatlan vagy ezen a téren, ezért is próbálod ezt eltitkolni mások elől. Mert tudod, hogy nem fair másokkal szemben, és te sem szereted, ha ez a hangulatingadozásaid miatt kell veszekedned valakivel.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást