Dögös füstös szemkontúr 5 lépésben

Dögös füstös szemkontúr 5 lépésben

Címlap / Stílus / Arc / Dögös füstös szemkontúr 5 lépésben

Szemünk kontúrozására általában fekete vagy barna ceruzára esik a választásunk, pedig annyi gyönyörű szín kapható, amik mellett vétek elsétálni. Ezzel a sminkkel szeretnélek inspirálni titeket arra, hogy próbáljatok ki egy színes kontúrt. Mindenképp sötétebb árnyalatú ceruzát javaslok hozzá, ami lehet kék, zöld, lila, de akár bronz vagy ezüstszürke is. Ha ez megvan, percek alatt dögös, füstös tekintetet varázsolhattok magatoknak az alábbi lépéseket követve!

Alapozás és matt szemhéjpúder

A szemhéjunk lealapozása után egy bőrszínű, matt szemhéjpúderrel fedjük be a mozgó szemhéj felületét. Ez elfedi az esetleges színbeli egyenetlenségeket a bőrön.

Szemceruza

A kiválasztott szemceruzával rajzoljuk körbe a szemünket szorosan a szempillák tövénél. Ahogy közeledünk a szem belső sarkához, vékonyítsuk a vonalat.
Én a BeYu 670-es ceruzáját használtam, ami egy enyhén fénylő, mély smaragdzöld árnyalat.

Satírozzuk el a vonal széleit!

Ha található a ceruzánk végén szivacs, akkor azzal, ha nem, akkor vattapálcával satírozzuk el a vonal széleit. Ne nyomjuk rá nagyon a szivacsot vagy vattapálcát, így elkerülhetjük, hogy leszedjük a festéket.
Ha mégis túlzottan elhalványodott, ismételjük meg a rajzolás-satírozás folyamatát a kívánt intenzitás eléréséig.

Fekete szemceruza és szempillaspirál

A vízvonal esetében ragaszkodjunk a feketéhez, amivel alul és felül is fessük ki a szemünket. Spirálozzunk két-három rétegben, és már kész is a dögös, füstös smink! 

Pirosító és rúzs

Gyakorlatilag bármilyen pirosító és rúzs illik ehhez a szemfestéshez, persze attól függően, milyen színt választottunk a kontúrozáshoz.
Én a zöld ceruzát a NYX Pinky pirosítójával és egy világos rózsaszín szájfénnyel, az Essence Stay With Me – My Favorite Milkshake-kel párosítottam.

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást