Divat horoszkóp: ilyen stílus áll neked a legjobban – Magadra ismersz?

Divat horoszkóp: ilyen stílus áll neked a legjobban – Magadra ismersz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Divat horoszkóp: ilyen stílus áll neked a legjobban – Magadra ismersz?

Kos

A Kosok mindig elegánsak, precízek, és ez az öltözékükben is meglátszik: nem az a típus vagy, akinek jól állnak a merész, vagy polgárpukkasztó dizájner darabok, ugyanakkor a megjelenésedben soha semmilyen kifogást nem lehet találni, mindig az alkalomnak megfelelő eleganciával öltözöl.

Mivel temperamentumos, lendületes személyiség vagy, fontos, hogy a ruhád ne akadályozzon a mozgásban: egy szűkre szabott ceuzaszoknyában vagy tűsarkú cipőben csak feszengeni fogsz, és ez meg is látszik. A military stílus viszont kifejezetten jól áll neked.

Bika

A Bikák számára fontos a minőség, és szeretnek különleges dolgokat birtokolni. Lehet, hogy nincs sok ruhád, de azok mind kifinomult és ízléses darabok, igazi divatkülönlegességek. Imádod a kiegészítőket, főleg ha feltűnőek, no meg persze az sem baj, ha drágák. Mivel vonzódsz a természethez, szívesen viselsz bőrt vagy más hagyományos anyagokat, de ezeknek is a legmagasabb minőségben kell készülniük.

Szereted a vidám, feltűnő színeket, és ami a legtöbb emberen már nevetségesen soknak tűnne, te azt is stílusosan tudod viselni.

Ikrek

Ha benézel a szekrényedbe, valószínűleg kényelmes farmereket, sportcipőket és szupernőies selyemszoknyát is fogsz találni. A kettősség igazán jellemző rád, egyrészt állandóan pörögsz, szinte képtelen vagy egy helyben maradni, másrészt imádsz kapcsolatot teremteni, ehhez pedig szívesen megmutatod a finomabbik énedet is.

A könnyű, leheletfinom anyagok és a pasztell színek a te világod, mert ezek egyszerre légiesek és nőiesek is. A kis ruhák és térdig érő szoknyák szintén neked valóak.

Rák

Az érzelmek embere vagy, számodra az aktuális trendeknél sokkal fontosabb, hogy mit vált ki belőled egy-egy ruhadarab. Valószínűleg még mindig van olyan pulóvered, amit az anyukád kötött, vagy egy sálad, amit a nagymamád is hordott.

Mivel fontos számodra az érzelmi kötődés, a most egyébként is divatos, népi motívumokkal díszített ruhadarabok nagyon jól állnak neked, a te esetedben ugyanis ezek valóban érzelmi töltetet is hordoznak az esztétikai funkció mellett, ez pedig szinte életre kelti a hímzett mintákat. A kézzel készített, egyedi vagy kötött ruhák is jól állnak, a tömegtermékekben viszont elhalványodik a személyiséged.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást