2021-es divat: trendek, amiket NEM fogunk követni

2021-es divat: trendek, amiket NEM fogunk követni

Címlap / Stílus / Divat / 2021-es divat: trendek, amiket NEM fogunk követni

A mikrotrendek minden szezonban fellelhetőek, olyan ruhadarabok, kiegészítők, minták és színek alkotják, amik csak egy kisebb körben lesznek népszerűek. Az előttünk álló évben sem lesz hiány mikrotrendekből, azt pedig mindenki döntse el maga, hogy melyiket viselné szívesen magán!

Annyit elárulhatunk, hogy visszanyúlunk a 90-es, 2000-es évekig, amikor minden kicsit színesebb, szűkebb, extrémebb és mintásabb volt. 

Lyukacsos szandálok

A „dad shoes” után jöhet a papa-szandál, ugyanis ezek a lyukacsos darabok leginkább az idősebb korosztály kedvencei voltak, általában zoknival párosítva. Úgy tűnik, idén viszont a trendkövető fiatal korosztály is ilyen szandálokban jár majd, ugyanis sok híres cipőmárka, többek között a bakancsokat gyártó Dr. Martens is előrukkolt ilyen darabokkal. 

 

 

Tapadós, áttetsző felsők

Nagyjából 15 évvel ezelőtt voltak nagyon menők az extra tapadós felsők, amik neccből készültek, hogy ne takarjanak túlságosan sokat. Most úgy tűnik, ez a trend visszatér 2021-ben, méghozzá igazán izgalmas mintákkal. A bővebb szárú nadrágokkal kombinálva szuper lehet egy-egy bulira, azonban lehet, hogy a hétköznapokra egy kicsit túl sok (vagyis kevés).

 

 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»